„Partizan“ ekipa žengė į Europos lygos trečią atrankos etapą, o „Trakams“ lieka kovos vietiniame fronte.

„Tokiose rungtynėse lemia smulkios detalės ir tai, ką matėme aikštėje yra tragiškoji futbolo dalis“, – teigė „Trakų“ legionierius Diniaras Bilialetdinovas.

„Atrodėme neprastai, aišku, galėjome pasiekti ir daugiau, tačiau įvartis į rūbinę buvo rimtas smūgis mums.

Praleistas įvartis – tai visų pirma psichologinis dalykas, komandai – stresas. Turėjome dar visą antrą kėlinį, kad pakeistume situaciją. Be to, jie prarado vieną žaidėją.

Varžovai atliko du keitimus, vėliau jie iškart atsitraukė giliai į gynybą ir „uždarė“ mums erdves.

Esminė problema ta, kad nesugebėjome pralaužti varžovų gynybos“, – atsiduso tituluočiausias „Trakų“ žaidėjas D. Bilialetdinovas.

Jam antrino ir ekipos vyriausiasis strategas Kibu Vicuna, neslėpęs kartėlio, kad šyptelėjus fortūnai „Trakai“ galbūt galėjo pasiekti daugiau, nei garbinga, bet pralaimėta kova prieš „Partizan“.

„Atrodėme pakankamai solidžiai abejose rungtynėse. Buvo sunku žaisti prieš varžovų pasiūlytą aukštą tempą. Sužaidėme geresnius pirmuosius kėlinius.

Bet rezultatą lemia detalės, esminė įvyko pirmo kėlinio pabaigoje, kai praleidome įvartį į rūbinę. Man patiko, kaip mes atrodėme prieš Europos lygos galimą grupių komandą“, – teigė ispanas K. Vicuna.

Savo ruožtu „Partizan“ strategas Miroslavas Dukičius nusilenkė „Trakams“: svečius pribloškė pirmasis greitas šeimininkų įvartis, kuris privertė įsitempti „Partizan“ žaidėjus.

„Trūksta efektyvumo, be to, varžovai vadovaujami ispanų trenerio yra visai kita komanda. Buvo sunku, be to, karštis darė savo“, – teigė M. Dukičius, pasidžiaugęs dėl esminio tikslo – bilieto į kitą etapą.

Anot „Partizan“ vedlio, svarbiausia, kad pasiektas įvartis. „Mes gyvename iš pergalių, o joms pasiekti reikia įvarčių. Taip, pasižymėjome tik kartą, tačiau priekyje turime pakankamai jėgos, kad ateityje džiugintume savo sirgalius pergalingu žaidimu“, – vylėsi serbų ekipos strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)