Dainininkei artimi šaltiniai TMZ sakė, kad Demi būklė po narkotikų perdozavimo jau stabilizavosi. Tiesą sakant, situacija buvo tokia sudėtinga, jog grėsė pavojus jos gyvybei. Dabar laukia sudėtinga užduotis, kaip žvaigždę įtikinti gultis į reabilitacijos kliniką. Žinoma, sprendimą turės priimti tik pati D. Lovato, tačiau dauguma jai artimiausių žmonių ketina pateikti ultimatumą: arba ji nuspręs gydytis, arba neteks brangių žmonių.

Šį faktą TMZ patvirtino mažiausiai vienas D. Lovato itin artimas asmuo. Kaip tvirtina šaltinis, „jei ji nesigydys, gali mirti, o aš nenoriu tapti to liudininku, nes nieko nesugebėjau padaryti“.

Šaltinių teiginiu, vartoti narkotikus D. Lovato vėl pradėjo prieš kelis mėnesius ir pagalbos kategoriškai atsisakinėjo, tad visa jos aplinka pastaruoju metu gyveno apimta nemenkos įtampos. Tikimasi, kad perdozavimas D. Lovato kaip reikiant išgąsdino, ir ji pati imsis priemonių, kurios leis sau padėti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)