Futbolo vakaras rugpjūčio 2-ąją prasidės 19 val., kai futbolo gerbėjams bus pasiūlyta tiesioginė rungtynių iš Vilniaus LFF stadiono transliacija – „Trakų“ komanda namuose priims Belgrado „Partizan“ futbolininkus.

Trakiškiams teks siekti revanšo – pirmas tarpusavio rungtynes serbams išvykoje jie pralaimėjo 0:1.

Jeigu „Trakams“ pavyktų įveikti serbų barjerą, kitame etape jie žaistų su skandinavais – Solnos AIK (Švedija) arba „Nordsjaelland“ (Danija) futbolininkais.

Nuo 20 val. bus galima stebėti ir antrojo Lietuvos klubo pasirodymą. „Žalgiris“ Lichtenšteine pradės išvykos rungtynes su „Vaduz“ ekipa.

Šį mačą iš Lichtenšteino išskirtinai transliuos tik DELFI TV.

„Neįtikėtina, kad geriausioms mūsų šalies futbolo komandoms dalyvaujant prestižiniuose turnyruose, nė viena televizija nesugebėjo transliuoti „Žalgirio“ – „Vaduz“ namų rungtynių. Esu įsitikinęs, kad „Žalgiris“ turi daugiau gerbėjų, nei jų telpa LFF stadione.

Išgirdę „Žalgirio“ trenerio Valdo Urbono apgailestavimą dėl to, kad lietuviškam futbolui neliko vietos televizijos ekranuose, nusprendėme imtis iniciatyvos. Jiems dovanojame itin svarbaus mačo su „Vaduz“ transliaciją iš Lichtenšteino, džiaugiamės, kad šią iniciatyvą palaiko ir mūsų partneriai TOP SPORT“, – sako DELFI pardavimų vadovas Jonas Gilys.

Po pirmųjų namų rungtynių „Žalgiris“ yra įgijęs pranašumą – susitikimą namie Lietuvos vicečempionai laimėjo 1:0.

Jeigu „Žalgiris“ įveiks Lichtenšteino ekipos barjerą, kitame etape vilniečių lauks itin grėsmingas ir garsus varžovas – „Sevilla“ klubas iš Ispanijos.

„Džiaugiamės turėdami galimybę pradžiuginti Lietuvos futbolo aistruolius. Gavome daug klausimų iš savo klientų, kur galima būtų pamatyti „Žalgirio“ kovas Europoje. Bendradarbiaujant su DELFI mums pavyko rasti išeitį ir parodyti Lietuvai šias rungtynes. Tikimės, kad tai prisidės prie didesnio „Žalgirio“ ir „Trakų“ palaikymo ne tik prie ekranų, tiek sergant už komandas futbolo stadionuose. Juk ne veltui futbolas yra populiariausia sporto šaka pasaulyje“, – pažymi TOP SPORT rinkodaros vadovas Skirmantas Staniulis.

„Trakų“ – „Partizan“ rungtynių transliacijos pradžia – 19 val., „Vaduz“ – „Žalgirio“ rungtynių pradžia – 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)