Jare iš Nigerijos nufotografavo Mofe Bamuyiwa, kuri trimis stulbinančio grožio mergaitės portretais socialiniame tinkle pasidalino praeitą savaitę.

Mergaitės akims, tobulai odai ir įspūdingai šukuosenai tiesiog nelieka abejingų. Prie vienos iš nuotraukų fotografas parašė: „O taip, ji žmogus. Bet kartu ir angelas“.

„Galėjau ją prajuokinti, bet norėjau įamžinti jos natūralią būseną – viską pasako akys“, – teigia fotografas.

M. Bamuyiwa sulaukė daugybės komplimentų ir daugybės peržiūrų. Vienas gerbėjas prie nuotraukos parašė: „Tai gražiausia mergaitė pasaulyje“.

Kitas pridūrė: „Štai kaip atrodo gražiausia mergaitė pasaulyje. Tiesiog vau“. Trečias su tokiais teiginiais taip pat sutinka: „Šis nuostabaus grožio vaikas sugadino internetą“.

Pati fotografė savo sekėjus nustebino procesu, kurio rezultatas – šios nuostabios nuotraukos, įvardijusi kaip pastangas mergaitę priversti atrodyti „labiau suaugusia“.

Prie pirmo penkiametės portreto autorė prirašė: „Pasitaikė galimybė ir teko žengti drąsų žingsnį, bandant įgyventi vaikų fotografavimo idėją. Norėjau užfiksuoti, kaip persipina vaikų ir suaugusiųjų pasauliai. Norėjau, kad vaikai pozuotų kaip suaugę. Mano tikslas buvo – laikui nepavaldūs portretai“.

Nors apie žaviąją Jare žinoma nedaug, fotografė atskleidė, kad mergaitė tikrai nėra profesionalus modelis.

Penkerių metų gražuolė turi dvi seseris – septynerių Jomi ir dešimties Jobą. Jos visos turi bendrą paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, kuri vadinasi The J3 Sisters“.

Mofe „Yahoo Lifestyle“ sakė, kad būtent ji įkvėpė mergaičių motiną sukurti šią paskyrą, kuri jau turi daugiau nei 5 tūkst. sekėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)