Australijos moterų futbolo rinktinė arba The Matildas vylėsi antrus metus iš eilės įveikti amerikietes, tačiau pastarosios pačioje rungtynių pabaigoje rezultatą išlygino – 1:1.

Vienas iš dvikovos momentų, į kurį žmonės sureagavo socialiniuose tinkluose, buvo amerikietės Crystal Dunn galingas smūgis netikėtai atsisukus.

Ellie Carpenter

Kamuolys pataikė į varžovę besivijusią ir sviedinį blokuoti ketinusią E. Carpenter. Pastaroji galvai nuo smūgio loštelėjus atgal griuvo ant žemės ir rankomis susiėmė veidą.

Gydytojui apžiūrėjus, nukentėjusioji net neparodė, kad jai labai skauda – po tokio smūgio futbole dažnai konstatuojami nosies lūžiai ir smegenų sutrenkimai. Atsistojusi ir varžovės atsiprašymą priėmusi australė žaidė iki mačo pabaigos.

Socialiniuose tinkluose futbolo gerbėjai traukia per dantį ilgiausiai per pasaulio futbolo čempionatą Rusijoje ant žemės išgulėjusį ir už vaidybinius epizodus Oskaro nusipelniusį brazilą Neymarą. Įdomu, kiek kūlvirsčių jis būtų padaręs po tokio smūgio, kurį „sugėrė“ E. Carpenter?

Australijos rinktinė penktadienį žais dar vienas Tautų turnyro rungtynes su Japonija, kuri įveikė The Matildas Azijos čempionato finale šių metų balandį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)