Pirmą kėlinį atsilaikę lygiosiomis „Trakų“ žaidėjai antrojo pradžioje patys pradėjo šaudyti sau į kojas: iš pradžių, 53 minutę, antrą geltoną kortelę už ginčus ir automatiškai raudoną užsidirbo Lietuvos rinktinės saugas Modestas Vorobjovas, o svečiai liko mažumoje – dešimtiese.

Maža to, vos po kelių akimirkų, 57 min. po serbų pakelto kampinio gynėjas Justinas Januševskis itin nesėkmingai sužaidė galva ir pasiuntė kamuolį į savo vartus.

Per likusį laiką „Partizan“ savo persvaros nebepadidino, tad „Trakai“ iš serbiško pragaro ištrūko dar palyginti neskausmingai – tik su minimaliu deficitu.

Būtent jį reikės pasistengti panaikinti po savaitės, kai LFF stadione vyks atsakomoji komandų dvikova.

Šios poros nugalėtojų kitame etape laukia skandinaviškas barjeras: FC „Nordsjaelland“ (Danija) arba Solnos AIK (Švedija). Pirma jų akistata baigėsi taip pat 1:0 danų naudai.

Rungtynės:

Belgrado „Partizan“ 1 – 0 „Trakai“
57' [1 – 0] Justinas Januševskis (į savo vartus)

53' Modestui Vorobjovui parodyta raudona kortelė

Primename, kad pirmame etape „Trakai“ bendru rezultatu 1:0 (0:0, 1:0) eliminavo Pavlodaro „Irtyš“ iš Kazachstano.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)