Turkijoje – cepelinų trūksta labiausiai

„Šią vasara skirtingai negu kitom nusprendėme niekur nekeliauti, o pabūti Lietuvoje, nes sezono metu taip jau gavosi, kad šiemet turėjome net kelias poilsines keliones, todėl nusprendėme vasarą išnaudoti namie. Taip pat planuojame Lėjos krikštynas, todėl turime pilną reikalų ir net nevykdami niekur, matome, kad jau netelpame į grafiką, nes tuoj vėl jau teks grįžti į Turkiją,“ – planais dalijosi Martyna.

Paklausta, ko labiausiai pasiilgo Lietuvoje, Martyna atviravo: „Lietuvoje labiausiai pasiilgstame maisto, draugų bei giminių. Visose šalyse virtuvė skirtinga ir savotiškai įdomi, bet cepelinų trūksta labiausiai.“

Pagrindinis kelionių atributas su vaiku - vežimėlis

Vasiliauskų šeima šiuo metu gyvena ypač aktyviu kelionių grafiku. Martyna atviravo, kad augant Lėjai keliauti po truputi darosi vis sunkiau, nes mažoji tampa reiklesnė, o anksčiau buvo žymiai lengviau, nes per visus skrydžius Lėja dažniausiai miegodavo.

„Mūsų šeima visada buvo tokia, kuri daug keliavo ir keliaus, todėl vaiką nuo mažumės pratiname taip gyventi, nes kitaip nebus,“ – sakė Martyna Vasiliauskė.

Martyna paklausta, kokie svarbūs atributai keliaujant su vaiku, išskyrė sportinį vežimėlį: „Natūralu, kad tiek keliaujant svarbiausia mums yra funkcionalus ir talpus vežimėlis. Kad būtu patogu ir greita sulankstyti oro uostose.“

Ateities planuose – turkų kalbos mokymasis

Įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas naują krepšinio sezoną pradės Gaziantepo „Gaziantep“ klube, tad su šeima vėl grįš į Turkiją. Martyna atviravo, kad nesvarsto idėjos šeimai gyventi atskirai, tad yra pasiruošusi taikytis ir planuoti ateitį Turkijoje.

„Kadangi pati esu odontologė, stengiuosi neatitrūkti nuo savo specialybės ir domėtis naujienomis, nes planuoju, jeigu pavyks, bandyti įsitvirtinti Turkijoje. Todėl planuose – turkų kalbos pamokos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)