Per tą laiką sumokėjau 5050 Eur. Atveždavo sąskaitas, kur kainos trigubai didesnės negu iš tikrujų, man pasidarė smalsu, kuo užsibaigs tas žaidimas ir toliau apsimetinėjau, kad esu kvaila našlė, turinti pinigų, bet neturinti proto. Net prie jo pykdavomės su sūnumi, kuris rodė jo padarytą broką.

Jo pagalbininkai, aišku, neįforminti, elgėsi įžūliai – šaipydavosi iš manęs, kad turiu rankioti per namus jų šiukšles, net neišnešė nupjautų radiatorių, liepė mano sūnui. Montuodami gerą naują katilą, skirtą skystam kurui, manęs net neatsiklausę prie jo sumontavo nuo mano seno kieto kuro katilo vandens cirkuliacijos siurbliuką, dedant šildomas grindis beveik jų nepritvirtino ir t. t.

Kantrybė vaidinti kvailę trūko ši penktadienį, kada iš manęs pareikalavo 1900 Eur, o aš pasakiau, kad galiu duoti tik 1400 Eur, tada atsakymas: „Ruošk antradeniui 1500 Eur. Neturi pinigų – nereikia samdyti gerų specialistų“ ir t.t.

Man tai jis sugrąžins viską, nes nuolat turėjau įjungtą kompiuterį, ne tokia aš kvaila kaip vaidinau (60 metų našlė, neko nenusimananti, nemokanti dirbti kompiuteriu), ta vaidyba man kainavo sveikatą. Maža to, kad po jų turėjau tvarkyti, nors turiu stuburo problemų ir man labai skauda, bet ir išklausyti jų ižeidinėjimus. Siaubas, dar už savo nemažus pinigus.

Saugokitės tokių meistrų, nes jie daugiausiai dirba su vienišomis moterimis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt