Nors buvo pateikęs medikų išrašą, kad finale taip šiurkščiai klydo dėl Sergio Ramoso sukelto smegenų sukrėtimo, šį kartą panašias išvadas 25-erių vokiečiui „susiorganizuoti“ vargu ar pavyks.

JAV vykstančios Tarptautinės čempionų lygos rungtynėse Šarlotėje „Liverpool“ susitiko su Dortmundo „Borussia“ futbolininkais ir patyrė pralaimėjimą 1:3 (1:0).

Kijeve prasidėjęs L. Kariuso košmaras tęsėsi ir už Atlanto.

Vos rungtynėms prasidėjus, jau 4 min., vokietis išbėgo iš vartų ir pabandė išmušti kamuolį į varžovų aikštės pusę, tačiau tai padarė itin nesėkmingai.

Kamuolys atiteko varžovui ir vartuose neatsidūrė tik per stebuklą.

22 min. „Liverpool“ į priekį išvedė olandas Virgilas Van Dijkas, tačiau persvaros išsaugoti anglų komandai nepavyko.

Po pertraukos „Borussia“ mušė tris įvarčius.

66 min. (iš 11 m baudinio) ir 89 min. pasižymėjo amerikeitis Christianas Pulisicas, o 93 min. įvartį pelnė danas Jacobas-Bruunas Larsenas.

Pastarasis įvartis taip pat pelnytas po L. Kariuso neužtikrinto veiksmo – po smūgio vartininkas atmušė kamuolį tiesiai priešais save, ir pirmasis prie jo suskubo 19-metis „Borussia“ komandos saugas.

Tiesa, šiuo atveju galima kaltinti ir komandos gynėjus, nesuspėjusius išspirti kamuolio po L. Kariuso „įsijungimo“ į žaidimą.

Rungtynes stebėjo net 55 tūkst. žiūrovų.

Dortmundo komandai turnyre tai buvo antra pergalė iš tiek pat galimų. Liverpulio futbolininkai žaidė pirmas rungtynes.

Pažymėtina, kad po šių rungtynių ginti L. Kariuso stojo legendinis Ispanijos rinktinės vartininkas Ikeras Casillasas.

„Kiek gali tęstis šios atakos prieš Lorisą Kariusą? Apie jį kalbu, kaip ir apie kitus vartininkus. Yra kitų daug didesnių pasaulio problemų. Palikite jį ramybėje. Jis taip pat žmogus, kaip ir mes visi“, – piktinosi I. Casillasas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)