Pagrindiniu N. Keita pasirinkimo faktoriumi tapo UEFA Čempionų lygos finalininkų vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas. Gvinėjos futbolo žvaigždė pareiškė, jog labai norėjo dirbti su šiuo specialistu.

„Mane įsigyti norėjo ir „Barcelona“ bei „Bayern“, tačiau norėjau žaisti Liverpulyje. Tokį norą lėmė trenerio vaidmuo šioje ekipoje. J. Kloppas greitai sugebėjo mane įtikinti tapti jo auklėtiniu.

Be to, kalbėjausi ir su Sadio Mane. Kartu su juo sezoną žaidėme Zalcburgo „Red Bull“ ekipoje bei tapome gerais draugais. Jis man yra tarsi brolis. Sadio papasakojo man, koks didis yra šis klubas.

Mano tėvas yra didelis „Liverpool“ gerbėjas. Vaikystėje gatvėse žaisdavau futbolą vilkėdamas „Liverpool“ marškinėlius ir įsivaizduodamas, jog esu Stevenas Gerrardas. Jis buvo mano idelas“, - pasakojo N. Keita.

Saugas Liverpulyje vilkės 8-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius, kurie priklausė būtent klubo ikonai S. Gerrardui. Pasirinkti tokį numerį naujokui leido pats anglas.

23-ejų futbolininką „Liverpool“ už 48 milijonus svarų įsigijo dar praėjusią vasarą, tačiau vienas „Leipzig“ lyderių pasiliko šiame klube dar vienam sezonui nuomos pagrindais.

Atvykęs į Angliją šią vasarą, N. Keita ateinantį sezoną turėtų sudaryti „Liverpool“ saugų grandį kartu su kitu naujoku Fabinho ir komandos kapitonu Jordanu Hendersonu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)