Penktadienį įmonės valdyba jį pasirinko iš 40 kandidatų.

„Savo įgytą patirtį, susijusią su efektyviu procesų valdymu įmonėse, veiklos vystymu ir plėtra, finansinių rodiklių planavimu ir kontrole, sieksiu pritaikyti ir dirbdamas „Vilniaus vandenyse“. Man labai svarbu, kad mus suptų tvaresnė, švaresnė aplinka, o vilniečius pasiektų idealios būklės vanduo“, – pranešime spaudai cituojamas M. Švaikauskas.

„Vilniaus vandenų“ valdyba birželio viduryje įmonės vadovo atrankoje buvo pasirinkusi Algirdą Činiką, tačiau gavusi specialiųjų tarnybų informaciją, kad jis yra vairavęs neblaivus, konkurso procedūras tęsė su kitais kandidatais.

Naujojo „Vilniaus vandenų“ vadovo pradėta ieškoti balandžio pradžioje, kai beveik dvejus metus įmonei vadovavęs Aidas Ignatavičius pernai spalį pasitraukė iš generalinio direktoriaus posto. Įmonei šiuo metu laikinai vadovauja bendrovės gamybos tarnybos direktorius Virgilijus Žukauskas.

M. Švaikauskas Mykolo Riomerio universitete yra baigęs teisės magistro studijas.

95,41 proc. „Vilniaus vandenų“ akcijų valdo miesto savivaldybė, likusias – Švenčionių, Šalčininkų ir Vilniaus rajonų savivaldybės.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)