„Kauno „Žalgirio“ treneris Darius Songaila artėjančiame sezone semsis patirties NBA komandoje. Dėkojame Dariui už darbą, už trejus pergalingus metus apginant LKL čempionų titulą ir linkime kuo geriausios kloties ateityje!

P.S. Trenerių štabe D.Songailą pakeis „Žalgirio“ jaunimo komandos treneris Tomas Masiulis“, – „Facebook“ socialiniame tinkle praneša Kauno klubas.

Į kurį klubą keliauja D. Songaila, kol kas neskelbiama. NBA Vasaros lygoje jis prisijungė prie Bruklino „Nets“ štabo.

Pats specialistas trečiadienį socialiniame tinkle taip pat atsisveikino su Kauno krepšinio gerbėjais.

„Noriu padėkoti Kauno „Žalgirio“ komandai ir visai organizacijai už šiuos trejus metus, kurių metu ne tik atradau save kaip trenerį, bet ir turėjau galimybę semtis patirties ir žinių iš savo gero draugo ir puikaus trenerio Šarūno Jasikevičiaus. Ačiū už neįkainojamą patirtį ir pasitikėjimą! Toliau tobulintis keliauju į NBA, bet žaliai – balti visada liks širdyje“, – rašė D. Songaila.

Jau anksčiau skelbėme, kad Kauno „Žalgirio“ trenerių štabe vasarą tikrai bus permainų. Klubo dubleriams kitą sezoną turėtų vadovauti Tomas Keršis.

42-ejų T. Masiulis trenerio duoną kremta nuo 2009-ųjų, „Žalgiris-2“ komandą jis treniravo nuo 2011-ųjų. Prieš tai T. Masiulis pats žaidė „Žalgiryje“ ir 1999 metais kartu su kitu Š. Jasikevičiaus asistentu Dariumi Maskoliūnu tapo Eurolygos čempionu.

Dublerių ekipoje jį pakeisiantis T. Keršis praeityje dirbo sostinės Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje, kurią 2014 metais triukšmingai paliko po konflikto su mokyklos krikštatėviu ir savininku.

Pastaraisiais metais 40-metis specialistas iš Kauno savarankiškai treniravo jaunuosius Vilniaus krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)