„Rytas“ D grupėje rungtyniaus kartu su Malagos „Unicaja“, Kazanės „Unics“, Turino „Fiat“, Frankfurto „Skyliners“ ir Baro „KK“ Mornar.

„D grupėje lengva nebus, tačiau mes priimame iššūkį, – po burtų traukimo ceremonijos kalbėjo „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza. – Nekantraujame pradėti naują sezoną. Esame pasiruošę.

Turime geriausius fanus visame pasaulyje, o ypač Vilniuje. Tai yra krepšinio miestas, kuris jau laukia naujojo sezono. Sieksime iškovoti kuo daugiau pergalių, bet svarbiausia patekti į stipriausiųjų aštuntuką.“

Europos taurėje šį sezoną dalyvaus 24 komandos, kurios burtų keliu bus suskirstytos į keturias grupes. Keturios geriausios kiekvienos grupės ekipos keliaus į „Top 16“ etapą, kuriame bus kovojama dėl vietos ketvirtfinalyje. Visos Europos taurės atkrintamųjų varžybų serijos bus žaidžiamos iki dviejų pergalių.

Primename, kad po šio sezono pavadinimą pakeitęs klubas atsisveikino su treneriu Rimu Kurtinaičiu, kurį pakeitė Dainius Adomaitis.

Oficialiai klubas dar nepaskelbė apie nė vieną naują krepšininką, nors ketvirtadienį 24sek.lt pranešė, kad „Rytas“ sukirto rankomis su Eimantu Bendžiumi.

Net ir pasikeitus savininkams, pavadinimui, klubo komunikacijos būdai pernelyg nesikeičia ir radikaliai skiriasi nuo Kauno „Žalgirio“ klubo darbo metodų.

Lygiai tokiame pačiame gandų sūkuryje komanda sukosi ir praėjusio tarpsezonio metu, kuomet žinios apie naujus klubo krepšininkus pradžioje pasirodydavo įvairiuose interneto portaluose, o tik vėliau būdavo oficialiai patvirtinamos Vilniaus klubo.

Galima prisiminti, kad tokiu pačiu būdu, sezonui dar nepasibaigus viešumoje pasklido žinia ir apie D. Adomaičio tapimą Vilniaus komandos treneriu.

Europos taurės 2018-2019 m. sezono grupės

A grupė

Belgrado „Crvena Zvezda“
Stambulo „Galatasaray“
„Basket Brescia Leonessa“
Ulmo „Ratiopharm“
Andoros „Morabanc“
„AS Monaco Basket“

B grupė

Krasnodaro „Lokomotiv“
Zagrebo „Cedevita“
Berlyno „Alba“
Bursos „Tofas“
Limožo „CSP“
Gdynės „Asseco“

C grupė

„Valencia Basket“
Sankt Peterburgo „Zenit“
Trento „Dolomiti Energia“
Ankaros „Turk Telekom“
Belgrado „Partizan“
Vilerbano „Asvel“

D grupė

Malagos „Unicaja“
Kazanės „Unics“
Turino „Fiat“
Vilniaus „Rytas“
Frankfurto „Skyliners“
Baro „KK Mornar“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)