Per Rodeno muziejuje vykusį renginį 39-erių metų aktorė sėdėjo prie pat podiumo, todėl išvengti dėmesio buvo tiesiog neįmanoma, rašoma portale „Hollywood Life“.

Ji buvo pasipuošusi pilkos spalvos, juodomis juostelėmis papuošta, pečius apnuoginančia „Dior“ prekės ženklo suknele.

Paryžiaus aukštosios mados savaitėje K. Holmes palaikė draugiją dar dviem ne mažiau ryškioms žvaigždėms – Karlie Kloss ir Kate Bosworth. Į renginį K. Holmes atvyko netrukus po to, kai paneigė gandus apie išsiskyrimą su ilgamečiu bičiuliu, aktoriumi Jamie Foxx.

Nors į pristatymą jis neatvyko, K. Holmes atrodė ypač švytinti, nes mados šou jai išties patiko.

Tik štai suknelės, kurią dėvėjo, korsetas gal buvo kiek per siauras, nes į jį įsprausta krūtinė tiesiog lipo į viršų. Galbūt reikėjo pasirinkti kitą dydį, nes aptemtos suknelės vaizdas šiek tiek trikdė.

Nuotrauką, kurioje pozuoja vilkėdama „Dior“ suknelę, aktorė paviešino socialiniame tinkle „Instagram“ ir sulaukė kuo palankiausių gerbėjų vertinimų.

„Gražūs, tiesiog nuostabūs plaukai, akys, šypsena, o suknelė tiesiog nuostabi“, – parašė vienas internautas.

„Gražu ir tobula kaip visada“, – tvirtino kitas.

K. Holmes taip pat įkėlė vaizdo įrašą, kuriame nufilmuota, kaip keletas specialistų darbuojasi prie jos šukuosenos ir makiažo, bandydami sukurti aukštosios mados šou atitinkantį įvaizdį. Juk aktorė, šiaip ar taip, sėdės pirmoje eilėje, tad turi atrodyti nepriekaištingai. Reikia pripažinti, kad lengvai banguoti plaukai ir santūrus makiažas buvo tai, ko reikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)