„Aš myliu Niujorką“, – rašė ji po nuotrauka, kuriai pozavo kartu su nauju mylimuoju Paulu Solomonsu. Interviu metu ji neseniai taip pat užsiminė apie tai, kad gali ištekėti ir susilaukti vaikų.

Patikimi ir porą pažįstantys šaltiniai kalba, jog ji yra ypač laiminga ir visiškai atgavo jėgas po sudėtingų santykių ir jų griūties.

I ❤️ NY

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Jul 2, 2018 at 4:55pm PDT

Kol kas daug apie naująjį garsenybės vaikiną nėra žinoma. Kalbama, jog jam 40 metų ir jis yra niujorkietis.

Dar praėjusiais metais Australijos gražuolė išsiskyrė su savo sužadėtiniu Joshua Sasse. Dar prieš penkerius metus po skyrybų su dešimčia metų jaunesniu ispanų modeliu Andresu Velencoso ji prisipažino paniškai bijanti vienatvės. Atlikėja pasakojo, kad labiausiai ją kankina tuštumos jausmas.

Kylie niekada nebuvo ištekėjusi ir neturi vaikų. K. Minogue sesuo Dannii žiniasklaidai pasakojo, jog ji labiausiai ilgisi tų laikų, kai buvo maža mergaitė ir leido laiką su savo šeima. Dainininkė iki šiol saugo savo vaikystės antklodę, kurią vadina pačia didžiausia savo brangenybe.

I can’t tell you how much I adore playing with my band. 📷 @danadistortion

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Jun 26, 2018 at 6:37pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)