Oro linjų bendrovė šiandien išplatino pranešimą spaudai, kuriame atsiprašo keleivių dėl nepatogumų, kuriuos liepos 2 dieną sukėlė vieno iš bendrovės lėktuvų gedimas Antalijos oro uoste ir įspėją dėl kitų reisų, kurie galimai bus atidėti.

„Small Planet Airlines“ panaudos du pakaitinius lėktuvus vykdyti skrydžius S5 3374 Rodas-Vilnius, S5 3605 Vilnius-Hurgada ir S5 3606 Hurgada-Vilnius, tačiau ypač intensyvaus sezono metu, liepos 3 dieną kai kurių skrydžių tvarkaraštis liks sutrikęs, kol visi lėktuvai bei įgulos grįš į numatytas bazes.

„Didžiausių nepatogumų liepos 3 d. patirs skrydžio S5 3643 Vilnius-Burgasas keleiviai, kurių išvykimas bus atidėtas aštuonioms valandoms, iki 15 val. 35 min. Šio skrydžio keleiviams oro uoste bus suteikiama rūpyba ir maitinimas,“ - sako „Small Planet Airlines“ rinkodaros departamento vadovas Simonas Bartkus. - „Keli kiti skrydžiai susidurs su mažesniais vėlavimais. Skrydis S5 3643 Burgasas-Vilnius vėluos 1 val. 50 min, skrydžiai S5 3605 Vilnius-Hurgada ir S5 3606 Hurgada-Vilnius po 2 val. 25 min. Prašome keleivių sekti informaciją oro uostuose ir kreiptis į aviakompanijos atstovus.“

Pasak bendrovės atstovo, kiti liepos 3 dienos skrydžiai iš Vilniaus į Gazipašą ir atgal, iš Vilniaus į Barseloną ir atgal, iš Vilniaus į Antaliją ir atgal, iš Vilniaus į Heraklioną ir atgal vyks pagal numatytą tvarkaraštį.

Bendrovė pranešime spaudai atsiprašo keleivių, kurie susidurs su nepatogumais dėl vėlavusių skrydžių. Pranešime teigiama, kad aviakompanija skiria absoliutų prioritetą skrydžių saugai, o esant skrydžių vėlavimams teikia rūpybą keleiviams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)