7 mln. eurų kainavęs, 5000 kvadratinių metrų pločio ir 8 aukštų verslo centras Kaune išdygo per dvejus metus.

Pastate šiuo metu veikia jau dvi IT bendrovės, dar keturioms, pagal jų pageidavimus, yra įrenginėjami biurai. Kvadratinio metro nuomos kaina mėnesiui – 10 Eur. Iki šių metų planuojama pilnai užpildyti verslo centrą.

Didžiausios investicijos, statant verslo centrą, buvo skirtos inžineriniams sprendimams – temperatūriniam komfortui, mažesniems komunaliniams kaštams. Pastate taip pat įrengta dviejų aukštų automobilių ir dviračių parkavimo aikštelė.

„Mūsų sumanymas buvo pastatyti labai santūrų pastatą, tačiau jis nėra prie pat Savanorių pr. gatvės, todėl buvo nuspręsta verslo centrą kilstelėti šiek tiek aukščiau nuo žemės. Darbuotojams pro biuro langus neteks matyti šalia stovinčių greito maisto restorano ir degalinės, o pats pastatas puikiai matosi ir nuo gatvės“, – sakė verslo centrą projektavęs architektas Gintautas Natkevičius.

Meną ir erdvę verslo centre vienija bendros urbanistinės idėjos, todėl atidarymo šventėje buvo eksponuojami jaunosios menininkų kartos tapybos darbai, iliustracijos, fotografijos, grafikos kūriniai.

Paroda verslo centre bus eksponuojama ir visiems kauniečiams prieinama liepos 2-5 dienomis, aštuntajame „Cube“ aukšte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)