Lietuvis kartu su krepšininkais Tina Penicheiro, H.Turkoglu ir NBC televizijos žvaigžde iš Kanados Tomu Cavanaughu žaidė „3 prieš 3“ varžybose tarptautinėje komandoje. Š.Marčiulionio komanda, įveikusi Filadelfijos (Eric Snow, Moses Malone, Dawn Staley, Justin Timberlake) ir Los Andželo (Derek Fisher, Magic Johnson, Lisa Leslie, Brian McKnight) ekipas šį turnyrą laimėjo.

Beje, šį mačą salėje stebėjo ir Lietuvos ambasadorius JAV Vygaudas Ušackas.

Šarūno Marčiulionio vardu buvo pavadintas ir prizas, NBA paskirtas geriausiam lygos žaidėjui iš Europos.

„Esu dėkingas NBA, kad pakvietė į tokį renginį. O tai, kad pasisekė dalyvauti – dar geriau“, - pasakojo Šarūnas Marčiulionis. Krepšininkas teigė, jog žaidimas buvo gan neįprastas, jau vien dėl to, kad teko vienoje komandoje žaisti su moterimi.

Tačiau ja Š.Marčiulionis nenusivylė. Pasak krepšininko, jo komandos draugė „su kamuoliu permiegojo ne vieną naktį“.

„Mergica iš karto suprato, kame reikalas“, - šmaikštavo pirmasis buvusios Sovietų Sąjungos krepšininkas, žaidęs NBA klube.

Š.Marčiulionio nuomone, NBA jau prasidėjo europiečių invazija.

„Europiečiai jau dabar yra konkurentabilūs. Jie gali ne tik pritarti, bet ir patys dainuoti“, - kalbėjo apie senojo kontinento žaidėjus Š.Marčiulionis.

Jei norite išgirsti pilną ir netaisytą spaudos konferencijos garso įrašą (mp3 formatu), spauskite čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją