Kaip visada po darbo dienos grįžau namo ir ruošiausi ilsėtis. Buvo 12 valanda. Aplink triukšmas, šalia esančiuose nameliuose vyko „išgertuvės“, garsi muzika, šūksniai. Tai trukdė miegoti ne tik man, bet ir mažiems vaikams. Taip negalėjo tęstis, todėl nuėjome paprašyti tylos.

Deja, atsisakė. Poilsiautojos atšovę, kad atvyko į kurortinį miestą ir sakosi taip daryti galinčios. Pasiūlė išsikraustyti, jei nepatinka. (Neminint kalbos kultūros).

Pagal įstatymą klausytis muzikos garsiai galima iki 22-23 val. Norint pasilinksminti su muzika ar alkoholiu galima tai daryti naktiniuose klubuose, kuriuose sienos izoliuotos ir netrukdo aplinkiniams. Tikrai ne vien mes kentėjome triukšmą, manau, kad ir kiti ten gyvenę norėjo tylos.

Po nakties į darbovietę užsuko tos pačios ponios. Labai pasipiktinusios pradėjo aiškinti, jog neprivalo mūsų klausyti. Bandant paaiškinti, kad žmonės nori ilsėtis dar labiau šaukė. Sakėsi turinčios galios uždaryti šią įstaigą (bet ar tai svari priežastis!?). Taip pat vartojo necenzūrinius žodžius.

Ir ką tokiu atveju daryti? Kaip išvis tokie pykčio pilni žmonės atvyksta?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.