Kiekvieną savo gyvenimo raginanti nepražiopsoti Agnė Jagelavičiūtė, žurnalo vyr. redaktorė, pasakoja, kad šį numerį įkvėpė gyvenimas „Instagram“ tinkle ir pop art meno kryptis, todėl viršelį papuošė ryškioji Karolina Meschino – modelis ir socialinių tinklų žvaigždė. Viršelio herojės fotosesijai kūrybinė komanda vyko į Niujorką – vieną iš keturių pasaulio mados sostinių.

„Tai buvo pirmoji tokia atvira mano fotosesija. Stengiuosi save pamilti, drąsiau į viską žiūrėti, turiu daug motyvacijos, kurios man suteikė kelionė į Niujorką. Grįžau su dviem naujomis tatuiruotėmis. Galbūt niekas nepastebėjo, bet ant viršelio pirmą kartą matėsi mano bangos tatuiruotė ant rankos. Ši banga puikiai asocijavosi su jūra, buvusia už manęs. Visa tai atspindi mano naują gyvenimo bangą. Mano zodiako ženklas yra Žuvis, esu labai emocionali, todėl ta banga iliustruoja mano charakterį. Nesitikėjau, kad viršelis gausis toks gražus. Man didžiulė garbė, kad Agnė mane pasikvietė. Niekada to nesitikėjau. Man tik 23 metai, man labai sunku save vertinti, į save žvelgiu kritiškai. Man neišeina savęs vadinti ikona, o jei kažkas kitas mane taip pavadina, tai yra be galo malonu“, - DELFI sakė naujausią leidinio viršelį papuošusi K. Meschino.

A post shared by IKONA.TV (@ikona.tv) on Jun 11, 2018 at 3:33am PDT

Sunku nepastebėti, kad šį vakarą Karolina pasipuošė žemę siekiančia suknele su gilia iškirpte. „Instagram“ įžymybė prisipažino, kad toks drabužis ją šiek tiek varžo.

„Mano didžiausia misija šiandien yra ta, kad niekas neiškristų ir neužliptų ant suknelės. Aš baisiai jaudinuosi. Aš niekada tokia nebūnu. Įprastai renkuosi berniukišką stilių, todėl šiandien jaučiuosi visiškai ne savo kailyje. Bet man patinka žmonių reakcija. Tiesa, nesiruošiu ja piktnaudžiauti, nesijaučiu jaukiai“, - pasakojo vakarėlio viešnia.

Karolina žurnalo viršeliui pozavo su ryškiai žydromis akimis, nors realybėje jos akys yra tamsios spalvos. Mergina juokavo, kad jei ji būtų įsidėjusi mėlynus lęšius, visų susirinkusiųjų žvilgsnis kryptų ne į iškirptę, o į jas.

Agnė Jagelavičiūtė, Karolina Meschino

„Turėjau būti su mėlynais lęšiais šiandien, bet visur skubėjau, tad pamiršau. Žydros akys turėjo būti kiečiausias įvaizdžio akcentas. Tik sėdėdama taksi tai prisiminiau“, - apgailestavo ji.

Paklausta, ar buvo lengva pozuoti apsinuoginusiai, Karolina neslepia, kad labiausiai ji jaudinosi ne dėl savęs, o dėl artimųjų – tėčio ir vaikino reakcijos.

„Man buvo labiau nedrąsu ne dėl pačios savęs, o dėl tėčio ir Jono reakcijos, kad aš esu išsinuoginusi, todėl kėliau sąlygas, kad visa tai atrodytų mielai, o ne seksualiai. Esu labai konservatyvi dėl tokių dalykų ir man nesinori rodyti visam pasauliui savo kūno – ko nepasakysi šiandien. Ikona apskritai tapo įvykiu mano gyvenime, todėl atsiranda ir labai drąsūs sprendimai. Šiuo metu esu tokiame laikotarpyje, kuomet aš noriu ir toliau lįsti iš komforto zonos“, - pasakojo K. Meschino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)