Ką tik garsioji amerikiečių dainininkė, neseniai paskelbusi apie naują, šią vasarą Las Vegase vyksiantį savo projektą, pavadintą „The Butterfly Returns“, dalyvavo televizijos laidoje „Jimmy Kimmel Live!“ ir noriai atsakinėjo į vedėjo užduodamus klausimus ne tik apie muziką, bet ir apie vaikų auginimą, o ypač – apie neva stulbinantį jos sūnaus kompiuterinį raštingumą, rašo portalas „People“.

„Mano sūnus – tikras technologijų genijus. Kartą jis užsisakė šunį. Taip padarė su savo tėčiu [Nicku Cannonu], – pasakojo M. Carey. – Neužilgo jam buvo paskambinta ir pranešta, kad jau gali atsiimti šunį, bet jis tik pasakė, kad jokio šuns neužsisakinėjo.“

„Taigi, šuns užsakymas buvo atšauktas“, – tęsė dainininkė ir pridūrė, kad šiaip jau jos sūnui, kaip ir dvynei jo seseriai Monroe, nieko nestinga. „Mes turime šunų, kitų gyvūnų augintinių. Jie turi žuvytes. Turi viską, ko tik prireikia“, – sakė ji.

„Turiu stebėti, ką jie veikia naudodami „iPad“. Pavyzdžiui, Moroccanas yra išleidęs 5 tūkst. dolerių (4,2 tūkst. eurų) „Amazon“ tinkle. Jis viską sugeba perprasti. Matyt, visada imsis daryti to, ką sumano“, – samprotavo M. Carey.

Nemirtingojo hito „Honey“ atlikėja kartais turi labai rimtai prižiūrėti savo atžalas (ji, beje, padeda jiems ruošti namų darbus), o jie ją džiugina rodydami norą pasukti motinos pėdomis.

„Dukra sykį pasakė, kad rimtai mano grįžti į studiją“, – sakė M. Carey ir nusijuokė, o tada užsiminė, kad dvynukai ir iš tiesų įrašė jos sukurtą dainą, kurios pavadinimas kol kas – „Roc & Roe“.

Tada televizijos laidos vedėjas uždavė klausimą, kuris daug kam jau kurį laiką neduoda ramybės: „Ar M. Carey gerbėjams kada nors bus suteikta proga pasiklausyti, kaip vaikai dainuoja?“

„Nežinau. Šį reikalą turiu aptarti su Nicku [Cannonu] ir sužinoti, ką jis apie tai galvoja, – atsakė dainininkė. – Tikrai labai supykčiau, jei jis išleistų [vaikų dainuojamą] dainą, nepaklausęs mano nuomonės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)