Visi, kuri bent kartą lankėsi šioje šalyje, žino, kad orai Anglijoje yra iš tiesų nenuspėjami. Tad norėdama apsisaugoti tik nuo kaitrios saulės spindulių, tiek ir nuo lietaus, karalienė su savimi pasiėmė skėtį ir akinius nuo saulės.

Plačiai susirinkusiems svečiams besišypsojusi monarchė norėjo apsaugoti savo akis nuo klastingų UV spindulių ir buvo vienintelė iš 8000 svečių su akiniais nuo saulės. Karalienė nesirauko, todėl jai svarbu apsaugoti savo regą, kad galėtų išvengti raukymosi ir to pasekoje atsirandančių raukšlių.

Tiesa, šiam kartui ji pasirinko populiaria tapusios apvalios formos akinius, kuriuos itin pamėgo jaunimas. Svečiai su šypsenomis stebėjosi tokius monarchės stiliumi. Atsipalaidavusi ji spinduliavo gerą nuotaiką ir, turbūt, norėjo, kad to nenutrauktų nei vėjas, nei lietus ar saulė. Panašu, kad ji nenori ir to, jog asistentai šokinėtų aplink ją. Nors karalienė ir visuomet atrodo karališkai, ji neretai primena, kad nenori būti stereotipiška karaliene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)