Pirmieji startavo ilgiausios, daugiausia iššūkių turinčios juodosios trasos dalyviai, kurie distancijoje galėjo užtrukti net 9-ias valandas. Tačiau tikrai ne visos trasos reikalavo tiek daug laiko ir jėgų.

Pradedantieji startavo žaliojoje trasoje, kuri skirta pirmam startui, anot organizatorių, tai puikus būdas pažinti multi-sporto koncepciją bei aktyviai praleisti dieną. Nors trasą gali įveikti kiekvienas, iššūkių ir nuotykių čia bus kiekvienam.

Mėlynoje trasoje – kur kas daugiau nuotykių ir iššūkių nei leidžia patirti žalioji trasa. Raudona trasa – aktyviau bėgiojantiems ar minantiems dviratį, čia reiks pademonstruoti ištvermę, jėgą, orientavimosi gabumus, kuo greičiau susitvarkyti su galvosūkiais ir kliūtimis.

Juoda trasa skirta sportininkams, pasiryžusiems varžybose atiduoti visas jėgas ir kovoti iki galo. Patirtis sportinėse varžybose privaloma. Norint sėkmingai pasirodyti šioje trasoje būtinas ne vien geras sportinis pasirengimas, bet ir stiprūs orientavimosi sporto įgūdžiai. Šioje trasoje dalyviai varžosi net iki 9 valandų, per kurias visą trasą įveikti pavyksta tik daliai dalyvių. Anot organizatorių – tai tikras iššūkis tikriems sportininkams.

Visose trasose sporto mėgėjų laukė orientavimosi užduotys, dviračių etapas, vandens, virvių rungtys, įvairios kliūtys, kurias reikia įveikti prašliaužiant, pralendant, kopiant ar įveikiant labirintą. Be to „Vilnius Challenge“ trasose užduotys skirtos ne tik kūnui, bet ir protui – dalyvių laukė įvairios loginės ar matematinės užduotys, kurios padėjo atrasti punktus ir įveikti trasą.

Tai pirmasis „Challenge Cup“ taurės etapas, liepos 28 d. Klaipėda kvies į atrąsias multi-sporto varžybas, taurės finišas – Kaune rugpjūčio 25 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)