Sutrikimo priežastis esą yra identifikuota, o reikiami darbai – jau atliekami, todėl artimiausiu metu finansinių ataskaitų pateikimas jau turi veikti tinkamai, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Registrų centras apgailestauja dėl nepatogumų, dėkoja klientams už supratingumą ir kantrybę bei tikisi, kad paskutinėmis ir aktyviausiomis finansinių ataskaitų pateikimo dienomis darbai vyks sklandžiai.

Vertinant, ar juridinių asmenų finansinės ataskaitos pateiktos laiku, bus atsižvelgiama į sutrikimo faktą.

Iki gegužės 1 d., t.y. iki prasidedant finansinių ataskaitų pateikimo pikui, iš viso už 2017 metus buvo pateikta virš 21 tūkst. finansinių ataskaitų.

Vien per gegužės mėn. iki šiandien jau pateikta virš 18 tūkst. finansinių ataskaitų už praėjusius metus. Kol kas didžiausias aktyvumas fiksuotas gegužės 23 d., kai per vieną dieną buvo pateikta beveik 1,8 tūkst. dokumentų rinkinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)