Politikas žiniasklaidai yra pasakojęs, kad su mylimąja susipažino savivaldybėje, kai ji, pradedanti žurnalistė, savivaldybėje stebėjo sostinės mero rinkimus. Neilgai trukus nauja pažintis virto aistringu romanu ir sulaukė nemažai visuomenės apkalbų dėl jųdviejų amžiaus skirtumo. Tuo metu L. Čyžiūtė yra pasakojusi, kad žinomą politiką įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio, mat suprato, kad jis – būtent tas žmogus, su kuriuo ji norėtų būti drauge.

Savo jausmus L. Čyžiūtė ilgai slėpė nuo R. Adomavičiaus, tačiau ilgainiui ėmė galvoti, kodėl nepabandžius jam apie tai prisipažinti. Moteris tą padarė SMS žinute, mat nenorėjo, kad viskas baigtųsi tik tylia jos meile.

Tiesa, dabar jau sutuoktiniai Laura ir Romas susižadėjo 2008-aisiais.

Vestuvių ceremonijai nuotaka pasirinko skaisčiai rožinės spalvos ilgą suknelę, prie jos priderino kiek ryškesnę panašus atspalvio rankinę. Santuokų rūmuose nuotaka pasirodė rankoje laikydama nedidelę margų gėlių puokštę. Jaunikis vilkėjo pilką klasikinį kostiumą.

Kuklioje poros tuoktuvių ceremonijoje Vilniaus santuokų rūmuose dalyvavo tik jų šeimų nariai.

R. Adomavičius kartą jau buvo susituokęs. Nors su pirmąja žmona nebegyveno nuo 1991-ųjų, išsiskirti ryžosi tik 2005-aisiais.

Iš pirmos santuokos politikas turi suaugusį sūnų.

R. Adomavičius ir L. Čyžiūtė yra susilaukę dukters.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (801)