„Pirmieji pasikalbėjimai su juo vyko dar žiemą. Ieškojome komandų draugiškoms rungtynėms per taip vadinamus rinktinių langus. Per pažįstamus susisiekėme su Jungtinių Arabų Emyratų klubu „Al Fujairah“, kurio komandą treniravo Diego Maradona.

„Norėjome bendradarbiauti su šia komanda, buvo ir treniruočių stovyklų klausimai Jungtinių Arabų Emyratuose. Diego paliko komandą ir atsirado galimybė privilioti tokią garsenybę. Su visa jo charizma, pasauliniu vardu, futbolo patirtimi“, – apie klubo sėkmę pasakojo lietuvis.

„Ar nebijojome? Nėra ko slėpti. Diego domino visus, ne tik savo žaidimu, bet ir spalvingu charakteriu. Nematau problemų. Jis - suaugęs ir taikus žmogus, daug matęs. Nebus čia jokių pavojų.

„Dėl finansų – viskas gerai. Esminis dalykas – Diego norėjo patekti į Europą. Jo trenerio darbas buvo susijęs su Jungtiniais Arabų Emyratais, Argentina. Jis neturėjo Europoje treniruočių ar kitų funkcijų patirties.

Finansiniai šios sutarties aspektai – konfidencialu, negaliu to atskleisti, neatsakysiu. Viskas adekvatu. Suprantama, kad tai ne pigu, bet už gerą prekę reikia mokėti. Iki 20 proc. klubo akcijų“, – apie finansinius aspektus kalbėjo lietuvis.

„Jo buvimas Breste – tai ir Baltarusijai įvykis. Kita vertus, bus gera trauka“, – džiaugdamasis pridūrė V. Ivanauskas.

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona iškeitė trenerio suolelį į futbolo klubo vadovo ložę.

Buvusi Argentinos futbolo žvaigždė antradienį pranešė, kad taps vieno Baltarusijos futbolo klubo – Bresto „Dinamo“ – valdybos pirmininku. Savo naujo kontrakto kopiją 57 metų D. Maradona įkėlė į socialinį tinklą „Instagram“.

1986 metų Pasaulio futbolo čempionato nugalėtojas neseniai baigė treniruoti Jungtinių Arabų Emyratų antrojo diviziono klubo „Al Fujairah“ sportininkus. Jo kontraktas nebuvo pratęstas, kai komandai nepavyko patekti į šalies aukštesnę lygą.

Bresto „Dinamo“ paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ buvo paskelbta, kad D. Maradona pasirašė trejų metų sutartį. Jis darbą pradės pasibaigus Pasaulio futbolo čempionatui Rusijoje.

V. Ivanauskas Bresto klube dirba nuo praėjusių metų rugpjūčio pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)