Tą vakarą būsimoji pirmoji Jungtinių Valstijų ponia pasipuošė sužadėtuvių žiedu su 15 karatų deimantu.

„Graff Diamonds“ atstovai „Forbes“ atskleidė, kad šis žiedas D. Trumpui kainavo 1,5 mln. dolerių. 2005 metais „New York Times“ publikuotame interviu atskleista, kad verslininkas už reklamą gavo milijono dolerių nuolaidą. 2004 metų „Met Gala“ pokyliui Melania pasirinko juodą vakarinę suknelę ir įsisegė auskarus su deimantais.

Ką tik susižadėjusi pora noriai pozavo fotografams. Vienai iš nuotraukų prie jų prisijungė ir D. Trumpo dukra Ivanka.

„Tai buvo nuostabi staigmena. Mes tokie laimingi“, – iš karto po sužadėtuvių žurnalistams sakė Melania.

Po kelių dienų laidoje „Live with Regis and Kelly“ D. Trumpas taip pat kalbėjo apie savo būsimąją jau trečią žmoną.

„Na, mūsų santykiai buvo puikūs, kartu esame jau penkerius metus, tad manau, jog buvo pats metas. Žinote, Melania tiesiog nuostabi moteris, man tikrai labai pasisekė“, – tada kalbėjo D. Trumpas.

D. Trumpas daugybę metų buvo neatsiejamas nuo „Met Gala“ pokylio, o Melania prie jo pirmą kartą renginyje prisijungė 2003 metais.

Nuotraukų albume - pora renginyje bėgant metams:

Nepaisant to, nesitikėkite, kad artimiausiu metu D. Trumpas su žmona jame pasirodys, teigia vyriausioji „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, kiekvienais metais vedanti šį renginį.

2017 metų spalį laidoje „The Late Late Show with James Corden“ A. Wintour turėjo rinktis: ar valgyti kiaulės koją ar atsakyti į klausimą, kuri garsenybė daugiau niekada gyvenime nebegaus išskirtinio pakvietimo į labdaros puotą. Nusijuokusi A. Wintour atsakė „Donaldas Trumpas“, o jos atsakymą palydėjo žiūrovų aplodismentai ir palaikymo šūksniai.

Nuo tada, kai D. Trumpas apsigyveno Baltuosiuose rūmuose, nemažai kalbama apie jo santykiuose su žmona tvyrančią įtampą, kuri dar labiau išaugo pasklidus gandams, kad jis turėjo romaną su pornografijos žvaigžde Stormy Daniels. Neseniai „Washington Post“ paskelbė publikaciją, kurioje akcentuojama skirtinga poros dienotvarkė ir faktas, jog sutuoktiniai miega atskiruose miegamuosiuose. Be to, vienas ilgametis poros bičiulis atskleidė, kad pora „praleidžia labai mažai laiko kartu“.

M. Trump atstovė spaudai Stephanie Grisham tokius teiginius griežtai neigia, tvirtindama, kad „šeima daugiausia vakarų praleidžia kartu“, kai prezidentas nekeliauja, tačiau net ir pati M. Trump yra prisipažinusi esanti labai nepriklausoma.

„Darome tai, kas mums patinka, vienas kitam suteikiame pakankamai laisvės. Aš jam leidžiu daryti, kas jam patinka, pildyti savo svajones ir siekti tikslų. Jis man leidžia tą patį“, – 2016 metų liepą M. Trump sakė „Washington Post“.

Šių metų Met Gala renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją