Kai suprasite santykių su žmonėmis esmę, įžvelgsite tai visur – buvę meilužiai, draugai, priešai, šeimos nariai. Kaip rašo redler.ru, kai kurie ryšiai iš tiesų vis atsinaujina (tai pastebėsite, jei atkreipsite dėmesį).

Štai devyni būdai identifikuoti istorijos užuominas, kurios gražino jus į vienas kito orbitas:

1. Akimirksniu randate bendrą kalbą

Pradedate kalbėti ir negalite sustoti, o maloniausia tai, kad tas žmogus jus supranta. Pradedate pokalbį ir galite amžinai kalbėti (jei tai subalansuotas požiūris, su bendrais tikslais, abipuse pagarba, žinokite – jums stipriai pasisekė, nepaleiskite to žmogaus).

2. Akimirksniu pajuntate priešiškumą

Jūs stengiatės įvertinti šį žmogų, galvodami apie gerąsias jo savybes, bet kažkas jus tiesiog erzina, o priežasties negalite atrasti.

3. Pilve jaučiate šiurpulius

Pilve vis laksto šiurpuliukai, kai būnate šalia šio žmogaus. Tai gali būti esami meilės ryšiai, bet giluminis jaučiamas stresas trukdo atsipalaiduoti.

Visada jaučiatės tarsi ties riba, pernelyg stengiatės įtikti, galbūt pasąmoningai baiminatės, kad įvykiai pasisuks bloga linkme. Išoriškai galite atrodyti laimingi, bet tie šiurpuliukai pilve nepraeina.

4. Sutampa skoniai, pomėgiai

Kur susikerta jūsų bendrumo linijos? Jaučiate aistrą tam ir tam?.. Abiem patinka ta pati užsienio kalba, valgis ar kultūra? Domitės panašiomis sporto rūšimis, menu, turite tokių pat pomėgių, vienodai mėgstate leisti laiką? Jūs tai jau darėte kartu!

5. Partnerystės paprastumas

Jums gera kartu dirbti? Užbaigiate vienas kito sakinius? Kartu padarote daugiau, nei būdami po vieną? Tai labai brangi savybė, išsivysčiusi per daugelį gyvenimų.

Saugokite ją, nepriklausomai nuo to, ar tai trunka neilgai (esate kolegos darbe), ar ilgai (esate draugai ar šeimos nariai).

6. Kaltė

Visada linkstate duoti daugiau, nei patys gaunate. Jaučiate, kad esate kažką skolingi, bet šis jausmas slypi veikiau ne sąmonėje, o pasąmonėje.

Visada rūpinatės jais, darote daugiau, tarsi kompensuojate kažką nematomo šiame gyvenime, bet vis dar gyvo jūsų istorijoje. Tai gali būti vaikai, draugai, tėvai, broliai ir seserys, sutuoktiniai ar kolegos.

Tik jūs galite sau atleisti. O kol to nepadarysite, jų jausmai nepakeis jūsų giliai slypinčios kaltės.

7. Baimė

Galbūt jūs tai atsimenate nesąmoningai, bet kažką tikrai žinote. Gerbkite tai. Praėjusių gyvenimų įvykiai, jeigu jų nepripažįsta ir neišsprendžia, dažnai kartojasi. Aplinkybės gali nežymiai skirtis, bet rezultatai bus tokie patys. Sužinokite viską, kas įmanoma. Jei širdis kužda bėgti, bėkite, net jei baimė atrodo visiškai nepaaiškinama šiame gyvenime.

Taip, baimę galima pašalinti, žinant, kas nutiko ankstesniuose gyvenimuose, kita vertus, baimė yra apsauginis mechanizmas, kurio reikia paisyti. Rimtai traktuokite šį jausmą. Būkite atsargūs ir pasikliaukite savo jausmais.

8. Artumas, trauka

Dvi sielos, mylėjusios viena kitą ankstesniuose gyvenimuose, įvairiausiuose vaidmenyse, gali ir vėl susitikti dabartiniuose įsikūnijimuose. Jie rinksis, kokie santykiai sies šiame gyvenime – ar tie žmonės bus draugai, ar mylimieji, ar šeimos nariai, ar kokie nors partneriai.

9. Prisiminimai

Galite staiga prisiminti savo ankstesnius gyvenimus, ypač jei turite žinių ir esate pasirengę tokiai galimybei. Pasikliaukite savo žiniomis.


Atkreipiame dėmesį, kad ši informacija skirta žmonėms, kurie domisi nekasdieniais reiškiniais, publikacijoje naudoti teiginiai nėra įrodyta tiesa.

Šaltinis
Temos
It is forbidden to copy the text of this publication without a written permission from DELFI.
DELFI EN
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)