Rugpjūčio 30 dieną Vilniaus kalnų parke vyksiančiame renginyje galėsime išvysti ir konferencijoje dalyvavusius Radistus, Saulių Urbonavičių-Samą su grupe „BIX“, Donatą Montvydą, Ericą Jennings bei kitus tradicija jau tapusiuose apdovanojimuose pasirodančius atlikėjus.

„Tai yra Lietuvos atlikėjų festivalis, ko Lietuvoje kol kas nėra. Paprastai festivaliuose pasirodo nemažai užsienio svečių, todėl „M.A.M.A. vasara" tuo bus išskirtinis", - pasakojo M. Tyla.

Paklausti, ar nebus konkurencijos, kai šalyje vasarą vyksta taip daug įvairių festivalių, organizatoriai atsakė, jog savo renginį organizuoja pasibaigus vasaros festivalių sezonui, nes tuo metu bus sugrįžę visi studentai ir kiti vasarotojai. Konferencijos metu buvo parodytas ir Vilniaus miesto mero Remigijaus Šimašiaus sveikinimas bei raginimas dalyvauti festivalyje.

„Tai vasaros pabaiga, todėl ir Vilniaus meras kviečia visus ateiti. Bus jau atsikraustę ir studentai“, – kalbėjo „Live Nation Lietuva“ atstovas Aivaras Gelžinis.

Šmaikštaudami apie savo pageidavimus naujo festivalio organizatoriams atlikėjai sakė, jog svarbiausia, kad turės galimybę pasirodyti Vilniuje ir su savo muzika supažindinti net ir jų muzikos kol kas neklausančius vilniečius bei miesto svečius.

„Tikiuosi, kad gyvo garso grupė bus, todėl atvyksime pasirodyti kaip svečiai. Pageidavimai bus pakankamai paprasti“, – pasakojo jis.

„Aš labai mėgstu festivalius ir man patinka jų atmosfera. Smagiausia tai, kad gali pasirodyti įvairius muzikinius stilius mėgstantiems žmonėms“, – kalbėjo E. Jennings.

Juokaudamas S. Urbonavičius-Samas sakė, kad organizatoriams pateiks solidų reikalavimų sąrašą, o jame – ir netikėtas punktas.

„Mes reikalaujame, kad būtų tatuiruota kiaulė mūsų persirengimo kambaryje. Gyva“, – juokėsi žinomas muzikantas.

Geros nuotaikos nestokojantys Radistai pasakojo, kad būtų galima paprašyti ir sūkurinės vonios. „Kad ji būtų už scenos ir jei visi turės bendrą sukūrinę vonią, Radistai turės atskirą“, – juokavo didžėjai.

Šiemet „M.A.M.A. vasara“ pamatysime Donny Montell, Jazzu, „Daddy Was a Milkman“, GJan“, „Bix“, Jurgą Šeduikytę, Vidą Bareikį, Beatrich, Liną Adomaitį, Monique ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)