Investuok Lietuvoje“ pranešė, kad per ateinančius trejus metus „Catalyst“ ketina priimti apie 30 darbuotojų: aukštos kvalifikacijos verslo analitikų ir konsultantų.

„Įgyvendindami plėtros strategiją, dabar vykdome kelis strateginius įsigijimo sandorius ir atidarome biurus naujose vietose. Įdomu tai, kad Vilnius į pirminį galimų naujų veiklos vietų sąrašą buvo įtrauktas pagal vieno mūsų darbuotojo iš Lietuvos rekomendaciją. Po to vykdėme išsamią atranką, o galutiniame sąraše liko Belfastas, Varšuva, Golvėjus ir Vilnius. Pasirinkome Vilnių dėl jo infrastruktūros, kaštų konkurencingumo ir daugybės išsilavinusių potencialių darbuotojų“, - pranešime sakė „Catalyst“ generalinis direktorius Stephenas Loosley'is.

Pagrindinės „Catalyst“ specializacijos sritys susijusios su reguliavimo skatinamais pokyčiais, organizacijos tobulinimu, technologijomis, talentų ugdymu. Tarp įmonės klientų yra investicijų bankai, tarpuskaitos namai, biržos, instituciniai investuotojai, turto ir gerovės valdytojai.

Anot pranešimo, būsimiesiems Vilniaus biuro darbuotojams bus patikėta įgyvendinti strategiškai svarbius projektus pasauliniams bankams, taip pat turto ir gerovės valdymo sričių klientams. Specialistai Vilniuje dirbs nuotoliniu būdu vykdydami įvairiausius klientų projektus, o kartais vyks į komandiruotes į Londoną ir kitus svarbiausius finansų centrus visame pasaulyje

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją