Kartu su Avicii hitą „Lonely Together“ atlikusi dainininkė netrukus su juo tapo draugais, todėl žinia apie jo netektį, ją sujaudino iki širdies gelmių.

Penktadienį Rita Ora dalyvavo koncerte Olandijoje. Neseniai artimą bičiulį praradusi 27-erių atlikėja nesulaikė ašarų scenoje ir norėdama pagerbti jo atminimą, skyrė tylos minutę.

40 tūkst. žmonių miniai Rita Ora sakė: „Aš netrukus atliksiu kai ką ypatingo, tačiau man bus sunku dainuoti ir tuoj pasakysiu kodėl. Turėjau garbę dirbti kartu su žmogumi, kuris pakeitė mano gyvenimą, jis tapo labai geru mano draugu. Girdėjau, kad kai kurie didžėjai grojo jo muziką, vos tik sužinojau apie jo mirtį, šios dainos aš daugiau neatlikau, iki šiandien. Taigi man bus labai sunku dainuoti. Aš, žinoma, kalbu apie neįtikėtiną Avicii“.

Dainininkė koncerte taip pat pridūrė, kad daina „Lonely Together“ buvo paskutinė jo išleista daina.

Socialiniuose tinkluose iškart po Ritos Oros pasirodymo ėmė plisti jautrūs vaizdo įrašai, kuriuose ašaras tramdanti dainininkė ragino pagerbti jos brangų draugą.

A post shared by ICONSTYLE (@iconstyle_al) on Apr 28, 2018 at 2:33pm PDT

DELFI primena, kad ketvirtadienį atskleista daugiau detalių apie Avicii mirtį. Skelbiama, kad žinią apie jo savižudybę patvirtino jo paties šeima.

Artimieji pripažino, kad tai negalėjo tęstis ilgiau. Jie taip pat paminėjo, jog jis siekė atsakymų į egzistencinius klausimus, o tai jam kėlė nenumaldomą stresą.

„Kai jis liovėsi vykti į turus, norėjo rasti gyvenimo balansą, būti laimingu ir daryti tai, ką mėgo – kurti muziką. Jis tikrai kentėjo nuo minčių apie gyvenimo prasmę ir laimę. Jis tiesiog norėjo pasiekti ramybę. Jis nebuvo sutvertas šou pasauliui“, – pasakojo jo šeima.

Kaip Avicii pasitraukė iš gyvenimo, jo artimieji nedetalizuoja, tačiau vis dažnėjančiose žinutėse iš didžėjaus aplinkos užsimenama apie itin žalingą jo gyvenimo būdą. Manoma, jog savižudybės priežastimi galėjo tapti ilgalaikė depresija ir nuolatos patiriamas stresas.

Avicii mirė būdamas 28-erių metų. Jis buvo rastas negyvas Maskate balandžio 20 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją