Daili merginos išvaizda ir dėl jos kylančios problemos buvo aprašytos užsienio spaudoje dar prieš metus, vėliau ji davė atvirą interviu DELFI, todėl, sutikusi dalyvauti LNK laidoje, jau galėjo numatyti visuomenės požiūrį. Daug dėmesio socialiniuose tinkluose sulaukusi 25-erių Emma DELFI pasakoja apie savo noru sukeltą ažiotažą, staiga pakitusią išvaizdą ir niekur nedingusį norą stebinti žmones.

- Emma, po tavo pasirodymo TV laidoje praėjo beveik dvi savaitės. Papasakok, kiek eteryje buvo galima išvysti vaidybos ir kiek tikrosios tavęs?

- Aš mėgstu šokiruoti. Tiesiog esu tokio būdo. Viską, ką norėjau laidoje pasakyti net nepasakiau, pagailėjau žmonių, jų emocijų. Man atrodo, kad aš žinau, kaip gauti reakciją, šokiruojantį faktorių. Ir man tai patinka. Žmonės yra silpni, tiki viskuo, ką girdi ir mato. Aš ėjau į tą laidą jau žinant rezultatus, visų šitų emocijų iš žmonių tikėjausi ir laukiau. Viskas, kas buvo pasakyta laidoje, buvo dėl reakcijų. Aš žinojau, kad tikrai įžeisiu daug žmonių ir gausiu neigiamą požiūrį į save. Pasiekiau tai, ko norėjau.

- Ar tavo ryškus įvaizdis buvo taip pat plano dalis?

- Drabužiai, lūpdažis, nagai irgi buvo planuota tam. Aš jų net nenešioju kiekvieną dieną. Aš more casual. Visi žinom, kad taip neatrodau. Turiu veidrodį, žinau kaip atrodau like, ir atrodau gerai.

- Jei turėtum galimybę, ar dar kartą dalyvautum tokioje laidoje?

- Jei galėčiau ir vėl į šią laidą nueičiau. Man labai patiko. O negatyvūs komentarai, iškraipytos nuotraukos – turėjusi laiko ir pati iš jų juokiausi. Dar praeitais metais šokiravau visą pasaulį, turėjau 120 tūkst. neigiamų komentarų viename angliškame naujienų portale.

- Ir nieko tokio?

- Man žmonių nuomonės visiškai nerūpi, turiu savo. Tegul tik daugiau komentuoja, man tai labiau rūpi. Dabar galvoju gal ir vėl sudalyvausiu kažkur. Ir net nebandysiu šokiruoti – tai man tiesiog gaunasi natūraliai. Ne dėl to, kad sakau viską, ką galvoju, o todėl, jog tiesiog mėgstu gaudyti emocijas, daryti bangas.

- Nė dėl vieno savo žodžio nesigaili? Eteryje nuskambėjo „vergas“, „bobos“ ir kiti užgaulūs žodžiai. Ar taip bendrauji ir savo įprastoje aplinkoje?

- Čia tiesiog humoras. Kai kurios pašnekovės to nusipelnė. Dėl „vergo“, tai mano draugas turi humoro jausmą. Taip pat aš ne lietuvė, man lietuvių kalba yra antra. Lietuviai yra kaimiečiai, neišsilavinę, mažai keliauja. Anglijoje jie yra vergai – dirba statybose, valytojais arba fabrikuose. Jie ne žmonės. Žmonės yra protingesni. Jeigu jie būtų protingi, jie nebūtų įgriuvę į mano iškastą griovį. Aš tikrai tikėjausi tokios reakcijos. Man tiesiog nerūpi, ką kaimo žmonės mano. Tegul šneka kuo daugiau, tegul pelnosi, juk šalis labai skurdi, tegul dėkoja, kad keliu jiems reitingus. Man nereikia jų pinigų, jiems reikia manęs. Kiekvieną dieną tokiais žodžiais nesišvaistau. Patausoju tokioms laidoms.

- Kiek pakilo tavo sekėjų skaičius socialiniuose tinkluose? Ar skaičiavai kiek asmeninių žinučių sulaukei?

- Neturiu tam laiko dabar, todėl net netikrinu savo tinklų. Jeigu ir bandyčiau, negalėčiau suskaičiuoti. Turbūt užtruktų kelis mėnesius tol, kol perskaityčiau. Turbūt daug pasiūlymų praleidau. Kiekvieną dieną kažką naujo gaunu. Gaila, kad viskas Lietuvoje.

- Iškart po laidos internete pradėjai dalintis nuotraukomis, kuriose pozuoji naudodama daug mažiau kosmetikos. Ar ir tai apgalvojai?

- Tiesiog šiuo metu visiškai neturiu laiko, net pasidažyti nėra kada, todėl nusprendžiau būti natūrali, makiažą naudoti minimaliai. Dabar važiuosiu į Kanarus, ten busiu ilgą laiką. Taip pat kraustausi į didesnį namą. Kam tų dažų, kai žinau, kad natūraliai gerai atrodau.

- Kuriam laikui keliausi į Kanarus? Gal ten vyksti ieškodama ramybės?

- Būsiu kol atsibos. Gal keliems mėnesiams, gal ilgiau. Man nereikia ramybės. Chaosas man patinka. Važiuoju kartu su draugu.

- Ar po laidos pasikeitė tavo požiūris į vyrus?

- Kažką rasti yra sunkiai kai žiniasklaidoje esi kiekvieną dieną. Tiesiog gyvenu su draugu dabar. Šiuo metu nieko daugiau neieškau.

- Ar ši laida kiek nors pakeitė tavo gyvenimą? Galbūt Anglijoje žmonės tave taip pat atpažįsta?

- Nejaučiu jokio pasikeitimo. Manau, kad jau buvau žinoma anksčiau. Aišku, dabar dar daugiau, bet jau esu prie to įpratusi. Anglijoje mane atpažįsta dar nuo praeitų metų įvykio spaudoje. Čia lietuvių vengiu, bet keli jau spėjo irgi atpažinti.

- Kokie tavo ateities planai? Ar žadi išnaudoti savo žinomumą?

- Dar nepagalvojau. Nežinau. Galvoju apie naują verslą. Mąstau idėjas dabar. Gal kažką artistiško šį kartą. Kuriu paveikslus iš visokių užgaulių, įžeidžiančių ir kontraversiškų memų, gal pradėsiu juos pardavinėti, jei bus norinčių pirkti.

- Ką norėtum pasakyti savo kritikams ir ką tartum tave palaikantiems?

- Nieko išvis. Neturiu ką pasakyti žmonėms, kurie man nieko nereiškia, man nedaro jokios įtakos. Tiesa, smagu matyti žmones, kurie suprato, kad visa tai buvo šou, tai nėra tikras gyvenimas, tai nesu aš ir tai nėra mano mintys. Viskas buvo daroma dėl pramogos. Gavau tai, ko norėjau ir iš laidos, ir iš žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (418)