„Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad netekome Tim Bergling, dar žinomo kaip Avicii. Jis rastas negyvas Omano sostinėje Maskate šį penktadienį, po pietų vietos laiku. Jo šeima sugniuždyta ir mes prašome visų gerbti jų privatumo poreikį šiuo sunkiu metu. Jokių papildomų pareiškimų nebus“, – rašė ji.

Aplinkybės ir mirties priežastis kol kas neskelbiama.

Avicii buvo tikras šokių muzikos atstovas ir itin populiarus didžėjus. Jis pelnė du MTV apdovanojimus, tapo Billboard laureatu ir buvo dukart nominuotas „Grammy“.

Garsaus muzikanto mirtis sukrėtė jo fanus visame pasaulyje. Pastarieji metai jam buvo ypač sėkmingi, o muzikos pasaulyje žinomumas tik didėjo.

Tačiau įdomu tai, jog dar prieš keletą metų jis paskelbė nutrauksiantis koncertinę veiklą. Savo sprendimą jis aprašė atvira žinute, kurią skyrė gerbėjams. „Skyriau laiko pasivažinėti po JAV su savo draugais ir komanda. Tam, kad tiesiog pasižvalgyčiau ir iš naujo viską apgalvočiau. Tai padėjo suprasti, kad man reikia pokyčių, kurių norėjosi jau kurį laiką", – tuomet rašė jis.

Jo aplinka svarstė, jog galbūt jaunasis atlikėjas pavargo nuo dėmesio ir nebuvo tam pasirengęs, tačiau po kurio laiko jis ir vėl grįžo į aktyvų muzikos pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)