Alkoholio draudimo tematika pasisakę kompozitoriai vien "Youtube" platformoje sulaukė milijono peržiūrų per dvi savaites. Reaguodami į Seimo užmojus kontroliuoti seksualinį žmonių gyvenimą, vyrai ir šį kartą neliko nuošalyje, rašoma pranešime spaudai.

„Norime viešai prisipažinti, kad mus abu kankina priklausomybė nuo sekso. Džiaugiamės, kad seimas galų gale atkreipė dėmesį į šią problemą. Seksualinio švietimo vaikystėje negavome ir todėl pridarėme Lietuvai vaikų. Stano jau turi tris palikuonis ir tai dar ne pabaiga. Zvonkus kol kas atsilieka ir turi tik du. Prisijungiame prie valdžios iniciatyvos ir siūlome:

a) uždrausti prekybos centruose prekiauti lubrikantais – politikai jų galėtų nusipirkti specializuotose parduotuvėse, kad išsitepę galvas lengviau sulįstų rinkėjams į vieną vietą.

b) uždrausti Kęstutį Pūką.

c) pakeisti vietovardžius „Nemakščiai“, „Laižuva“, „Purnuškės“, „Plikiai“, „Papiškė“ ir panašius į „Naisiai 2“, „Naisiai 3“, „Naisiai 4“, „Naujieji Naisiai“ ir pan.

d) įtraukti į ugdymo programas, kad Europos Sąjungos vaikai randami Briuselio kopūstuose. Nu dar gal Naisių gandrai vieną kitą atneša.

e) uždrausti moterims važinėti dviračiu ir joti ant arklio.

f) visus per daug seksulaius ir nenulaikančius antrojo galo piliečius priverstinai gydyti – versti juos kasdien po dvi valandas žiūrėti į A. Širinskienės nuotrauką.

g) uždrausti pardavinėti nesutarkuotas morkas“.

O štai ir naujosios dainos premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)