Kaip rašoma poros pranešime spaudai, amerikiečių tradicinės dainos „You gotta move“ aranžuotės pagrindas – šiuolaikiškas ritmas, pritaikytas afrikietiškam moliniam būgnui udu drum.

Julijos autorinės dainos „To my soul“ teksto vaizdo klipe galima pamatyti vieną originaliausių albume skambančių perkusinių instrumentų Rav Vast – metalinį būgną, artimą Lietuvoje jau pamėgtam Hang drum, tačiau Rav Vast skiriasi nuo jo ir gaminimo būdu, ir kitokiu, savitu garsu, kuris atsiskleidžia dainos aranžuotėje.

Pagrindinė albumo „Bambalam“ mintis buvo sujungti autorinę kūrybą ir Laimono sukauptų įvairiausių pasaulio kraštų perkusijos instrumentų skambesį, suteikti dainoms originalumo, atskleidžiant perkusijos grožį ir unikalumą. Laimono kuriamos dainų vaizdo versijos leidžia ne tik išgirsti, bet ir pamatyti, kaip atrodo egzotiški perkusiniai instrumentai, kaip jais grojama bei kaip žingsnis po žingsnio sukuriamos dainų aranžuotės.

Albumą „Bambalam“ galima rasti dueto tinklalapyje bambalam.lt ir populiariausiose pasaulyje muzikos klausymo, naudojimo ir atpažinimo platformose „Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“, „Itunes“, „Google Play Music“ ir „Shazam“ bei lietuviškos muzikos platformoje pakartot.lt.

Dueto „YouTube“ kanale galima pamatyti jau šešias dainų vaizdo versijas, dar dvi pasirodys netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją