„Neseniai žvelgdama į veidrodį nusistebėjau, kad jau pamažu pradedu senti. Tie nuolatiniai stresai, koncertiniai grimai, naktiniai darbai ir pervargimai spėjo palikti pėdsakus veide – atsirado naujų raukšlelių ir dėmelių, patamsėjo paakiai, pakito veido spalva. Tikiu, kad senėjimą padeda atitolinti grožio procedūros, tad nusprendžiau pasikonsultuoti su specialistais,“ – pranešime spaudai pasakojo Monika.

„Grožio injekcijų man dar nesinori, tad klinikos „Grožio pasaulis“ gydytojai parekomendavo Holivude ypač mėgiamą deguonies terapiją veidui. Šią terapiją jau spėjau išgirti visoms savo draugėms, jos teigiamus poveikius galėčiau vardinti ir vardinti. Ji pakoreguoja įvairias raukšlytes, pigmentines dėmes, pagražina odą bei suteikia visų moterų taip trokštamą odos „patempimo“ efektą. Po procedūros nėra paraudimų ar paburkimų, todėl drąsiai ją darausi prieš koncertus,“ – savo įspūdžiais dalinasi Monika.

Ji sako, kad deguonies terapija labai tinka jos veido odai, todėl atsisakė visų kitų kosmetologinių procedūrų: „Man nebereikia ir tiek daug kosmetikos priemonių, namuose vis rečiau naudoju veido kaukes. Kaip juokauja mano grožio specialistai, dėl deguonies terapijos aš tapau reta viešnia Kaune, aplankau juos tik 1-2 kartus per mėnesį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)