Eurolygos ekipą Minske išgelbėjo taiklus serbo Stefano Markovičiaus metimas, pataikytas iš aikštės vidurio paskutinę ketvirto kėlinio sekundę.

Likus žaisti kiek daugiau nei 4 sek. namie rungtyniavę baltarusiai tritaškiu išlygino rezultatą (79:79), tačiau „Chimki“ vis tiek sugebėjo išsigelbėti.

Mačo herojumi tapo S. Markovičius, taikliai švystelėjęs kamuolį iš aikštės vidurio sulig mačo pabaigą skelbiančia sirena – 82:79.

Iš viso S. Markovičius šiame mače pelnė 6 taškus – iki lemiamo epizodo abu serbo mesti tritaškiai buvo netaiklūs.

VTB Jungtinės lygos turnyro lentelėje Chimkų ekipa (12/9) užima 5-ąją vietą. Minsko komanda (7/13) tarp trylikos komandų yra dešimta.

VTB Jungtinėje lygoje kovojama ne tik dė apdovanojimų, bet ir kelialapio į kito sezono Eurolygos turnyrą. Jis ateks čempionams, o jeigu jais ir vėl taps Maskvos CSKA krepšininkai, kelialapis bus įteiktas finale suklupusiai komandai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)