Pareigūnai šiuo metu aiškinasi nelaimės priežastis, o lėktuvo pilotu įvardija J. Pedrozą. „CBS News“ skelbia, kad registruodamas lėktuvą skrydžiui jis skrydžių kontrolės pareigūnų neįspėjo, kad lėktuve kilo bėdų.

„Ar kilo kokių nors problemų?“, – pareigūnai perklausė „Piper PA-24 Comanche“ lėktuvo piloto.

„Ne, viskas gerai, tai tik mokomasis skrydis“, – prieš pat tragediją pranešė 28 metų J. Pedroza.

Jaunuoliai prieš mirtį feisbuke dalinosi vaizdo įrašais ir atrodė puikiai nusiteikę:

M. Sunshine Coogan socialiniame tinkle „Instagram“ turėjo 28 tūkst. sekėjų. „Arizona Republic“ skelbia, kad 23 metų mergina taip pat dirbo jodinėjimo instruktore, o 2012 metais dėl modelio karjeros metė mokyklą.

„Ji visada labai mėgo nuotykius, su ja visada buvo labai malonu ir lengva bendrauti. Kiti mokiniai su ja taip pat puikiai sutarė“, – žurnalistams apie buvusią mokinę kalbėjo „Cardinal Newman“ vidurinės mokyklos Kalifornijoje direktorius Grahamas Ruhterfordas.

J. Pedrosa dirbo Las Vegaso gėjų klube, kur vesdavo įvairius renginius, „The Republic“ pasakoja jo bičiulis Garrettas Pattiani.

„Man labai liūdna, kad jo nebėra, bet visada žavėjausi, kaip jis mokėjo gyventi – iš gyvenimo visada imdavo viską. Keliavo ir norėjo pažinti pasaulį. Visada pasisakė už lygias teises ir niekada nieko neteisė. Mums jo labai trūks“, – kalbėjo draugas.

Vaikino buto draugas Micah Griggs sako, kad J. Pedrosa pusę metų draugavo su H. Lagos.

„Jie draugavo jau šešis mėnesius, tai buvo rimta. Tai buvo ne pora, o tikras dinamitas. Abu labai mylėjo gyvenimą“, – sako M. Griggsas. Jis sako, kad su J. Pedrosa jiems buvo labai smagu, jie buvo geriausi draugai.

J. Pedroza socialiniame tinke turėjo 12 tūkst. sekėjų, kurie domėjosi jo kelionių įspūdžiais ir nuotykiais. Per trumpą, bet įspūdingą gyvenimą jis aplankė 36 šalis ir intensyviai ruošėsi keliauti į 37-ąją.

A. Patelis, kuri bičiuliai dar vadino tiesiog Happy, buvo verslininkas, kuris prieš dešimt metų į JAV iš Indijos atvyko studijuoti koledže, skelbia „The Republic“. Jo brolis dvynys Akashas sako, kad netektis jo šeimą tiesiog pribloškė.

„Mus ištiko šokas. Vis dar negalime atsigauti, tėvai vis dar tikisi, kad įvyks stebuklas, ir jis grįš“, – teigia A. Patelis ir priduria, kad brolis, kuris socialiniame tinkle „Instagram“ turėjo per 44 tūkst. sekėjų, labai mėgo keliauti.

„Mano brolis žuvo darydamas tai, kas jam gyvenime teikė didžiausią džiaugsmą – jis su draugais keliavo“, – sako Akashas.
Pareigūnai aiškinasi, ar sudužęs lėktuvas iš viso galėjo gabenti šešis žmones. Preliminarių tyrimo rezultatų tikimasi po kelių savaičių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)