Socialiniame tinkle „Instagram“ B. Thorne paviešino nuotrauką su žinute gerbėjams. Nuotraukoje aktorė įsiamžinusi tik su kelnėmis ir liemenėle, galvą puošia beretė. Šalia yra ir prierašas: „Rytoj į darbą? Nusprendžiau padaryti pertrauką nuo socialinių tinklų iki metų pabaigos. Myliu jus, bičiuliai ir pažadu, kad aš vis dar čia“.

Kol kas nėra aišku, kodėl ji nusprendė pranešti apie tokį neįprastą sprendimą, nes vėliau B. Thorne ir toliau į “Instagram” kėlė kitas nuotraukas ir net vieną labai seksualų vaizdo įrašą.

Šiuo metu B. Thorne yra populiarumo viršūnėje. Filmas „Vidurnakčio saulė“, kuriame ji atlieka pagrindinį vaidmenį, vadinama nauju hitu jaunimui ir prilyginamas „Saulėlydžio“ serijoms.

Drauge su B. Thorne romantinėje dramoje vaidina naujuoju svajonių jaunikiu tituluojamas legendinio Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus Patrickas Schwarzeneggeris.

Filmas „Vidurnakčio saulė“ pasakos įkvepiančią ir rankų nenuleisti skatinančią istoriją apie septyniolikmetę Keitę (ją ir vaidina aktorė B. Thorne), kuri serga reta genetine liga: tiesioginiai saulės spinduliai merginai sukelia alergiją ir net gali būti mirtini. Mergina dienomis miega ir kuria dainas, o naktimis klajoja miesto gatvėmis, grodama gitara.

Vieną naktį Keitę užkalbina jos svajonių vaikinas – žavusis Čarlis (jį vaidina P. Schwarzeneggeris), tačiau Keitė nuslepia nuo Čarlio savo ligą. Prasideda naujas jos gyvenimo etapas – kupinas jaudulio, nuotykių ir nepatirtų jausmų. Tačiau meilėje paslaptys negali egzistuoti, tiesa?

Pilna tikrų jausmų bei netikėtų siužeto vingių romantinė drama „Vidurnakčio saulė“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti jau šiandien, balandžio 6 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)