Taigi ir pas mus yra nedovanojamų – „nematomų gyvūnų“. Sužalotų. Sužalotų labai sunkiai. Ir veikiausiai sužalotų žmogaus arba dėl žmogaus kaltės.

Kadangi sveikus, jaunus ir gražius katinus labai sunku padovanoti, tai rasti namus šiems neįgaliukams net nesvajojame. Tačiau juos maitinti reikia kasdien. Ir prižiūrėti juos reikia šiek tiek labiau nei sveikus gyvūnus ir vaistų kartais jiems prireikia. O pinigų jiems niekas neaukoja, nes jie „nematomi“.

Dauguma žmonių pasirenka nematyti šių sužalotų katinų – nes žiauru, nes per skaudu, nes per sunku žiūrėti, nes per daug skauda matyti ir žinoti.

O mums? Mums nebeskauda. Mes džiaugiamės, kad jie gyvi. Kad gyvena savo gyvenimą taip, kaip jie sugeba. Mes laimingos, kad jie juda, kad gali vaikščioti. Išmoko vaikščioti ant trijų kojų. Mes patenkinti, kad jie ėda ir kol kas neserga. Mums gera, kad sugebėjome jiems padėti. Ir visai nesvarbu, kad jie ne tokie, kaip visi – mes juos labai mylime.

Trikojukus, nepagydomai sergančius, senus, luošus, neišvaizdžius – mes juos mylime iš visos širdies, nes meilė tai ne grožis. Meilė tai jausmas. Jis ateina tada, kai rūpiniesi, kai pergyveni, kai sėdi apsikabinęs visą naktį vos kvėpuojantį padarėlį ir meldiesi bliaudamas visiems kačių Dievams, kad tik jis susimylėtų, kad tik leistų šiam katinėliui dar pagyventi, dar pabūti su mumis, dar pajausti šilumą, meilę, kurią mes galime jam atiduoti, dar leistų pabūti ir suprasti, kad ne visi žmonės blogi ir ne visi skriaudžia.

Ir mes labai ieškome gerų žmonių, kurie turi didelę širdį, kurie nori ir gali prisidėti prie mūsų neįgaliukų išlaikymo.

Mes šiems katuliams pažadėjome, kad saugosime juos ir globosime iki paskutinio jų atodūsio, kad daugiau niekam neleisime skriausti, ginsime juos nuo visų ir užtikrinsime jiems saugų ir sotų gyvenimą.

O jūs padėsite mums? Ar prisidėsite prie šių luošiukų išlaikymo? Mums tikrai labai praverstų jūsų pagalba.

Galite paaukoti pinigų, galite nupirkti ir atvežti mums maisto, kraiko, koncervų. Kartu susipažinsite su mūsų globojamais katinėliais. Galite užsakyti maistą ir kraiką internetu ir atsiųsti mums. O gal jūsų augintinis neėda jūsų nupirkto maisto? Mes mielai priimsime tą maistą iš jūsų.

Labai tikimės jūsų palaikymo ir paramos. Jūsų pagalba mums labai svarbi.

AČIŪ JUMS už jūsų didelę širdį.

Paskirtimi „Luošiukams“:

VšĮ „Makatukai“

AB SEB bankas

Banko sąskaita: LT76 7044 0600 0807 2913

Paypal info@makatukai.lt

Įmonės kodas: 304164509

El.paštas info@makatukai.lt

Teirautis :863826042

Tinklapis: makatukai.lt