Šį kartą kompozitoriai apdainuoja alkoholio draudimo temą. Nors vyrų požiūris į alkoholio ribojimą įstatymais skiriasi – Stano palaiko ir sveikina draudimus, tuo tarpu Deivydas griežtai smerkia, bet abudu sutinka, kad ribojimų įgyvendinimas tiesiog komiškas.

„Greit nebebus galima dainuoti apie alkoholio vartojimą, tad naudojamės laisve kol dar ją turim“, – juokavo atlikėjai.

D. Zvonkus pristatydamas kūrinį buvo labai atviras: „Esame gimę griauti standartus. Vaikystėje viską darydavome priešingai, negu mus mokė suaugusieji. Įgimtas protesto genas nedingo ir užžėlus barzdoms. Esame toli nuo „main stream“ ideologijos – savo atliekamoms dainoms renkamės temas, kurių vengia kiti atlikėjai. Pavyzdžiui, kas dar be mūsų yra apdainavęs Gretą Kildišienę? Arba Andrių Tapiną surimavęs su alfa patinu? Esame visiška alternatyva lietuviškos pop kultūros kontekste. Ne išimtis ir naujausia mūsų atliekama dainų pynė – jos tematika persunkta alkoholio kvapu. Tikra antiveryginė manifestacija. Labai tiks abiturientų išleistuvėms, kurių dauguma, valdžios palaiminimu, vyks Latvijoje.“

Atlikėjai su šypsena sako, kad dainą draudžiama klausyti:

a) nesulaukusiems dvidešimties
b) sekmadieniais po 15 val.
c) rugsėjo pirmąją
d) balsavusiems už Šatrijos partiją
e) Petrui Gražuliui ir Vytautui Šustauskui
f) elektros skydinėje

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)