Tradiciškai Danny eurovizines dainas atlieka sau pritardamas gitara.

Danny versija:

Beje, iki šiol nėra aišku, ar „Eurovizijos“ scenoje Ieva pasuktines dainos eilutes sudainuos lietuviškai, tačiau britas atliko būtent šią dainos versiją. Tokią, kokia skambėjo ir lietuviškų atrankų finale.

Ievos versija:

Lietuva savąjį atstovą „Eurovizijoje“ išrinko viena paskutiniųjų, tad ir Danny Ievos dainą perdainavo beveik paskutinę. Perdainavęs visas šiųmetines dainas savo feisbuko paskyroje vyras pajuokavo, kad štai ir viskas, jis vėl grįžta prie įprasto paprasto žmogaus gyvenimo ritmo.

Tiesa, „Eurovizijos“ gerbėjų gausu visame pasaulyje, tad „YouTube“ platformoje galima rasti įvairių eurovizinių dainų interpretacijų. Renate Saluste, „YouTube“ talpinanti garsių dainų versijas, sugrotas pianinu, savaip interpretavo ir Ievos dainą. O įdomu tai, jog ši mergina groja ne iš natų, o tiesiog iš klausos.

Renalte versija:

Ievos Zasimauskaitės pergalės finale akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)