„Aš jau daugiau kaip 30 metų viena lova dalinuosi su muzikantu, tad gerai žinau, kas yra tikra muzika (knarkimas nesiskaito)“, – laiške prisistatė Milda.

Ji tikina, kad turi darbo televizijoje patirties, tad visiškai nebijo, kad tiesioginiame eteryje sudrebės balsas: „Į šį konkursą žiūriu rimtai, esu pasirengusi dirbti tiesioginiame LRT eteryje, nes tiek kamerų, tiek žiūrovų nebijau. Aš jau turiu darbo televizijoje patirties, todėl esu visiškai pasirengusi atsakingai misijai – tapti „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo komisijos nare“.

Su DELFI bendravusi moteris nepanoro atskleisti, kiek jai metų, tačiau pasidalijo užuomina: „Iki pensijos liko daugiau nei penkeri metai“.

Kauno „Vyturio“ gimnazijoje kanklių mokytoja dirbanti M. Adomaitienė yra baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją.

Kodėl ji nusprendė pabandyti tapti komisijos nare? „Nes liežuvis niežti“, – nusijuokė moteris.

Atrankų komisijos nare tapusi kaunietė Milda:

„Euroviziją“ Milda vadina svarbiu konkursu ir jaunimui, ir vyresniems. „Aš dirbu su mergaitėmis, kurios kartais maivosi, nenori dirbti, todėl visada sakau: „Gal jūs norėsite „Eurovizijoje“ dainuoti? Gal norėsite „Chorų karuose“ dainuoti? Tada gailėsitės, graušitės, kad nebaigėte muzikos mokyklos!“ O „Euroviziją“ tai visos žiūri, ateiname į mokyklą ir diskutuojame apie ją, – kalbėjo pašnekovė. – „Eurovizija“ yra toks kultūrinis dalykas, kuris ugdo jaunus žmones, o vyresniems tai pramoga.“

Tačiau vien domėtis muzika nepakanka, komisijos nare tapusi turės kalbėti tiesioginiame eteryje prieš tūkstančius žmonių Kauno arenoje. Ar nesudrebės balsas? „Man tai malonumas. Niekada nebijojau ir nebijau. Esu ne kartą buvusi eteryje“, – kalbėjo M. Adomaitienė.

„Eurovizijos“ atrankų komisijos komentarai dažnai sulaukia kritikos – esą yra per griežti. O ką ji pati apie tai mano? „Tai vienas iš įdomesnių momentų, – apie komisijos komentarus atrankų laidose kalbėjo pašnekovė. – Ir jie nėra per griežti, gal sakyčiau per švelnūs, į vatą vyniojami. Kartais pasigendu profesionalumo.“

Milda gyrė komisijos narę Dalią Ibelhauptaitę, kuri „įneša daug druskos“, komplimentų negailėjo ir Ramūnui Zilniui.

„Man tik nepatinka, kai vienodai komentuoja, kai visi geri, o paskui duoda nulį balų. Gal taip reikia, kad nepravirktų ant scenos?“ – spėliojo M. Adomaitienė.

DELFI primena, jog eurovizinių atrankų finale susikaus šeši dalyviai: grupė „The Roop“, Ieva Zasimauskaitė, Jurgis Brūzga, Paula, Kotryna Juodzevičiūtė ir Monika Marija.

„Eurovizijos“ atrankų finalą per LRT televiziją išvysime sekmadienio vakarą.

Laimingasis šešetukas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)