„Prieš tai šiam kūriniui video klipą buvo planuota filmuoti bibliotekoje, tačiau veiksmas persikėlė į jaukų ir šviesų namą kažkur už Vilniaus. Šį vaizdo klipą padėjo įgyvendinti net 13 žmonių. Šiame name naują kūrinį atlikome visiškai akustiškai. Toks priėjimas prie muzikos yra labai intymus. Pats kūrinys padiktavo nuotaiką ir tokios lokacijos pasirinkimą: jaukūs namai, fortepijonas, akustika, erdvus kambarys, vaizdai pro langą. Visi šie dalykai padėjo atskleisti šį kūrinį ir grupės nariams muzikuoti čia ir dabar. Įdomi detalė – visi penki grupės nariai jį dainavo kartu“, - pranešime spaudai įspūdžiais iš filmavimo dalinosi Aurimas Vilkišius.

Golden Parazyth – At My House (Live Version):

Šiame klipe prisistatė ir naujas grupės narys. Tai senas grupės bičiulis Marius Meilūnas, kuris padėjo įgyvendinti „Golden Parazyth“ akustinio pasirodymo viziją. Čia jis ne tik grojo gitara, bet ir pritarė Giedriui Širkai. Įdomi detalė – jis pats žinomas aktorius ir režisierius bei grupės „Pilnatys“ siela.

„At My House“ tęsia gražią gyvų įrašų tradiciją. Tai jau nebe pirmas kartas, kada operatoriaus ir video menininko Vytauto Katkaus akys ir rankos padeda „Golden Parazyth“ muzikai sukurti vaizdą. Jis yra „Safe“, „Supasi Supasi“ ir „There‘s No Past“ vaizdo klipų autorius. Jis taip pat padėjo filmuoti grupės koncertinį filmą „Simple Man“. Visi išvardinti darbai – įrašyti gyvai ir užfiksuoti neįprastose vietose. Geru garsu pasirūpino Vilnių į Berlyną iškeitęs garso režisierius Jurgis Stasikėlis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją