Šį vakarą ir vėl dalijamės keletu ištraukų iš skaitytojų laiškų, kuriuose jie negaili kritikos, patarimų ir komplimentų atlikėjams.

Jonas Minalga sumanė parašyti eilėraštį, tačiau jame vis dėlto neatskleidžia, kurį iš atlikėjų palaiko ir kurią dainą laiko nugalėtoja.

„Eurovizijos“ finalas

Atrankų atėjo galas,

Eurovizijos finalas.

Jurgis šoka, juda, varo,

Atidirbta iki galo.

Šiuolaikiškumu Kotryna spindi,

Jie visi labai stilingi.

Paula paliečia jausmu,

Stebina meistriškumu.

Magija pripildo mus „The Roop“,

Įkvepia kiekvieną jie iš mūs.

Su stipriu vokalu,

Žengia Monika tvirtu žingsniu.

Ieva kalba apie meilę,

Unikalią, ilgaamžę.

Man patiko, viskas tiko,

Finale šeši jų liko.

Komentaras iš širdies,

Lisabona tiktai jiems.

Novum Pluviis prisistatantis konkurso dalyvis apie Kotryną Juodzevičiūtę ir jos dainą „That girl“ rašė, jog ši jam labiausiai priminė Bruno Mars kūrybą.

„Iš pirmo įspūdžio atrodo, jog „That girl'' – tikra bomba. Tiesą pasakius, ši daina būtų kažkas išskirtinio, nes dažniausiai vos ne kiekvienos šalies daina yra kiek panaši į kitas. Nelaimei, į tokias dainas nebūna dažnai atkreipiamas dėmesys.

Turbūt tai yra pačių klausytojų asmeninis reikalas, tačiau Kotryna turi be galo gražų ir skambų balso tembrą, jos jazz dainavimo technika yra gerai išlavinta. Pagirtina, jog dainos tekstas yra išdainuojamas, o ne sukalbamas“, – savo laiške dėstė jis.

Giedrius Pradkelis savo laiške rašė, jog septintojo komisijos nario kėdę turėtume paruošti būtent jam.

„Esu Vytautas Januška. „Facebook“ profilyje galite pamatyti mano veidą. Tai yra standartiškas Lietuviškas veidas: šviesiaplaukis, praplikęs, mėlynakis. Būtent toks natūralus ir neutralus žmogus, kuris kaip tik vertintų kaip tikras žiūrovas. Realiai nelabai ką išmanau, bet juk komisijoje ir yra visų sričių profai, o aš komentuočiau kaip žiūrovas. Lyg viską žinantis, nors nieko neišmanantis“, – save laiške sumanė pristatyti dar vienas dalyvis.

Laimingąjį, kuriam atiteks galimybė komentuoti finalo dalyvių pasirodymus tiesioginio LRT eterio metu, išrinksime jau rytoj. Su septintuoju komisijos nariu susisieksime ir asmeniškai.

Linksmiausi komentarai bei nugalėtojas bus skelbiamas jau kovo 9 dieną. Jį išrinks naujienų portalo komanda. „Eurovizijos" atrankų finalas prasideda jau šį sekmadienį 21 valandą. Stebėti finalinę laidą gyvai bus galima „Žalgirio" arenoje. Bilieto kaina tik 2,51 eur.

Visi į finalą patekę pasirodymai:
Jurgis Brūzga - „4Love"

„The Roop" - „Yes, I Do"

Kotryna Juodzevičiūtė - „That Girl"

Ieva Zasimauskaitė - „When We're Old"

Monika Marija - „The Truth"


Paula - „123"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)