Nepriklausomai nuo paskutinių grupės rungtynių Kaune su Londono "Towers" (Anglija) ekipa, "Žalgiris" užsitikrino šeštąją vietą grupėje.

Ketvirtadienio mače Atėnuose svečių gretose nesulaikomas buvo Grigorijus Chižniakas, pelnęs 25 taškus ir po krepšiais atkovojęs 12 kamuolių. Po 14 taškų į varžovų krepšį įmetė Donatas Slanina ir Steve'as Woodberry (Stivas Vudberis), 10 - Tomas Masiulis (po krepšiais atkovojo 12 kamuolių) ir 7 - Dainius Šalenga. Keturi krepšininkai - Vidas Ginevičius, Shermanas Hamiltonas (Šermanas Hemiltonas), Rolandas Matulis ir Artūras Masiulis - taškų nepelnė.

Šeimininkų ekipoje rezultatyviausiai žaidė Adamas Vojcikas ir Michaelis Andersenas, pelnę atitinkamai 19 ir 14 taškų.

Kauniečiai ketvirtadienį pagaliau laimėjo kovą dėl kamuolių po krepšiais (41:31), tačiau kaip ir varžovai suklydo 17 kartų.

"Žalgiris" pataikė 3 tritaškius iš 13 (23 proc.), 18 dvitaškių iš 43 (42 proc.) ir realizavo 25 baudos metimus iš 33 (76 proc.). Šeimininkai tiksliau atakavo tik iš tritaškio zonos (4 iš 14 - 29 proc.), tačiau kitose pozicijoje metė blogiau; pataikė 17 dvitaškių zonos iš 47 (40 proc.), bei 12 baudų metimų iš 18 (67 proc.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją