Taip atsirado šeimų rojumi vadinamas parkas „The Land of Legends“, kuris kasmet vis auga, o lietuviams jis pasiekiamas gerokai patogiau nei dauguma kitų pramogų vietų Europoje.

„Mūsų tikslas buvo sukurti rojų Žemėje. Ir ne tik vaikams bei jaunuoliams, bet ir juos lydintiems suaugusiems. Pramogų ir poilsio parke galima rasti ne tik vandens atrakcijų bei viešbutį, bet ir parduotuvių alėją, zoologijos sodą, SPA centrą, o viską jungia aukštas aptarnavimo lygis“, – sako „Rixos“ viešbučių tinklo, kuriam ir priklauso „The Land of Legends“ atstovas Alper Ergun.

Lankytojai čia gali atvykti ir dienai iš bet kurio kito viešbučio, o gali apsistoti ir parke esančiuose apartamentuose. Viešbučio kambariai įrengti pagal individualų dizainą, galima pasirinkti mergaitiškus arba berniukiškus kambarius, o juos vienija fantastikos, istorijos ar pasakų elementai. Kiekviename numeryje nuotykių ištroškę poilsiautojai ras ir „Playstation“ žaidimų konsoles.

Teminis pramogų parkas įkurtas milžiniškoje 17 tūkstančių kvadratinių metrų teritorijoje, 27 kilometrai nuo Antalijos oro uosto. Jis atidarytas visai neseniai, 2016 metais, ir nuolat plečiasi.

„Net ir praėjusiais metais čia apsilankę poilsiautojai, kitąmet vėl drąsiai gali čia grįžti, nes mes nuolat vykdome jo plėtrą. Norime, kad „The Land of Legends“ būtų lyg gyvas organizmas, kaskart pasiūlysiantis naujų pramogų, o ne laukiantis, kol sudils senieji atrakcionai ir tik tada investuosiantis į atnaujinimą. Užsibrėžėme, kad ši vieta bus paties aukščiausio lygio ir to sieksime nuolat, ne tik kas dešimtmetį“, – sako A. Ergun.

„The Land of Legends“ teritorijoje viskas pritaikyta poilsiui su vaikais. Vos įėjus į viešbutį, mažuosius pasitinka gausus nemokamas saldėsių stalas, visos erdvės užimtos įvairiausiais žaidimų stalais bei aparatais, o koridoriais vaikštant galima save matyti iškreipto vaizdo veidrodžiuose.

Parko teritorijoje nuolat vyksta įvairūs pasirodymai ir renginiai. Čia galima plaukioti su delfinais, dalyvauti cirko šou, stebėti profesionalių atlikėjų bei artistų vakaro pasirodymus.

„Rixos“ tinklo viešbučiai yra paremti penkiais pagrindiniais aspektais: tobulu šeimos poilsiu, sveikatos, gero maisto, pramogų ir sporto. Žmonės gali pasirinkti, kokių atostogų nori ir pagal tai pasiūlysime tinkamiausią viešbutį. Štai, pavyzdžiui „Sungate“ turi didžiausią sveikatingumo paslaugų pasiūlą, „Premium Tekirova“ tinkamiausias poilsiui su mažais vaikais, nes ten yra daugiausiai nusileidimo į baseinus takelių bei didžiulis vaikų klubas. Todėl stengdamiesi užtikrinti idealų aptarnavimą be išimties visiems poilsiautojams, siūlome rinktis vieną iš mūsų tinklo viešbučių ne tik Turkijoje, bet ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Egipte, Kroatijoje ir net Šveicarijoje“, – priduria viešbučio tinklo pardavimų atstovas Kivanc Mehmet Cam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)