„Apie šį skandalą išgirdau per žinias, tačiau asmeniškai aš su erotiniais E. Vareikio laiškais susidūriau prieš 4 metus. Specialiai atsidariau elektroninio pašto dėžutę, kad įsitikinčiau, ar vis dar juos turiu. Jų ne vienas ir ne du“, – filmuojant laidą „Ant bangos“ atvirai prabilo žinoma dainininkė, rašoma pranešime spaudai.

Vilniaus moterų namų vadovė Lilija Vasiliauskienė, išgirdusi tokį žinomos atlikėjos liudijimą, nesulaikė emocijų: „Tai yra akivaizdus seksualinis priekabiavimas. Toks elgesys visiškai nepriimtinas ir šlykštus. Pagaliau mūsų visuomenėje imta garsiai kalbėti apie tokį pasibaisėtiną elgesį. Seksualinis priekabiavimas privalo būti baudžiamas.“

Laidoje Laisva ne tik atskleis parlamentaro E. Vareikio laiškų turinį. Dainininkė įvardys ir kitus garsius vyrus, kuriuos būtų galima įtarti seksualiniu priekabiavimu. Skandalingos žinomų žmonių išpažintys trečiadienį 21.30 laidoje „Ant bangos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)