Gargždų atviras jaunimo centras ir jo lankytojai taip pat nusprendė originaliai paminėti artėjantį šimtmetį – pakvietė miestelėnus ir jaunimą Jaunimo vasaros estradoje pastatyti 100 sniego senių! Sniegas lipdėsi labai sunkiai, bet kai nori viskas pavyksta!

Vasario 16-oji turi būti svarbi kiekvienam Lietuvos piliečiui! Šie metai ypatingi – Valstybės atkūrimo šimtmetis. Ypatingai svarbu jaunimui diegti pilietiškumo vertybes ir nebūtinai per pamokas ar tradiciniais metodais. Kiekvienas gali rinktis, kaip švęsti! 100 sniego senių Lietuvai, 100 atviručių Lietuvai, 100 idėjų ar 100 gražių žodžių! Mes mylim savo šalį – mylėk ir Tu!“, – tikina Gargždų atviro jaunimo centro atstovai.

Buvęs Kauno Kelių Policijos vadovas Gediminas Žemaitis ant savo namo Kaune irgi iškėlė net tris veliavas.

Telšių rajono neįgaliųjų draugijos Rankdarbių būrelis irgi šauniai mini Lietuvos šimtmetį. Būrelio nariai draugiškai gieda Lietuvos himną.​

Lietuvos banko Žirmūnų skyrius pasipuošė valstybės atkūrimo šimtmečiui – pastato fasadas „nuspalvintas“ Lietuvos trispalvės spalvomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)