Praėjusį savaitgalį šis filmas išsiveržė į pirmą vietą, kino teatrų kasose surinkdamas 38,8 mln. dolerių – mažiau nei dvi pirmosios dalys. Tačiau jis visos trilogijos pajamas visame pasaulyje padidino iki 1 mlrd. dolerių.

Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių" gerokai pralenkė „Triušį Piterį", kuris liko antroje vietoje, surinkęs 25 mln. dolerių, skelbia dailymail.co.uk.

Šis visai šeimai skirtas filmas yra sukurtas pagal mėgstamas Beatrix Potter knygas. Šiame animaciniame „Sony's CG" filme, papildytame gyvais aktorių vaidmenimis, šelmišką triušį įgarsino Jamesas Cordenas.

Režisieriaus Clinto Eastwoodo filmas „15:17 To Paris" liko trečias su 12,6 mln. dolerių ir dar 5,3 mln. dolerių, kuriuos surinko užsienio kino teatruose. Šiame dramatiškame trileryje pasakojama tikra istorija, kaip trys amerikiečių kariai ir seni bičiuliai užkerta kelią teroristinei atakai viename traukinyje.

Įdomu tai, kad šiame filme vaidina patys kariai - Spenceris Stone'as, Anthony Sadleris ir Alekas Skarlatosas. Aštuntą savaitę rodomas „Džumandži: sveiki atvykę į džiungles", kuriame vaidina Dwayne'as Johnsonas ir Jackas Blackas, su 9,8 mln. dolerių iš pirmos vietos nukrito į ketvirtąją. Bendros jo pajamos Jungtinėse Valstijose siekia 365,6 mln. dolerių.

Stalo žaidimu paremto filmo rodikliai užsienyje yra dar geresni: ten jis surinko kiek daugiau kaip 516 mln. dolerių. Taigi bendros jo pajamos siekia 882 mln. dolerių.

Taip pat aštuntą savaitę rodomas „The Greatest Showman" („Didysis šou meistras") liko penktoje vietoje su 6,4 mln. dolerių.

Filmas su Hugh Jackmanu, kuris įkūnija P.T. Barnumą, XIX amžiuje įkūrusį cirką „Barnum & Bailey", Jungtinėse Valstijose yra surinkęs 146,5 mln. dolerių, o užsienio kino teatruose – 314,2 mln. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)